Babolat 3 Pairs Invisible black

Babolat 3 Pairs Invisible black

Babolat 3 Pairs Invisible black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Babolat 3 Pairs Invisible black - popis produktu

Ponožky Babolat 3 Pairs Invisible black:Pánske nízke ponožky Babolat Invisible sú určené do športovej obuvi najmä na tenis, squash, badminton a stolný tenis. Sú vyrobené z bavlny, polyamidu a elastanu, vďaka ktorému perfektne priľnú k chodidlu a kopírujú jeho tvar. Elastanová päta v tvare písmena Y spevňuje a mriežkové zóny napomáhajú cirkulácii vzduchu, čím odvádzajú prebytočnú vlhkosť a umožňujú vašim nohám dýchať a regulovať teplotu. Ploché špičkové švy poskytujú maximálne pohodlie. Športové ponožky Babolat Invisible sú balené po 3 pároch. Sú dostupné v čiernej a bielej farbe a v niekoľkých veľkostiach, z ktorých si vyberie každý.Kľúčové vlastnosti ponožiek Babolat 3 Pairs Invisible blackPánske nízke ponožky Babolat InvisibleUrčené do športovej obuvi najmä na tenis, squash, badminton a stolný tenisSú vyrobené z bavlny, polyamidu a elastanuPerfektne priľnú k chodidlu a kopírujú jeho tvarElastanová päta v tvare písmena Y spevňujeMriežkové zóny odvádzajú prebytočnú vlhkosť a umožňujú nohám dýchať a regulovať teplotuPloché špičkové švy poskytujú maximálne pohodlieŠportové ponožky Babolat Invisible sú balené po 3 párochSú dostupné v niekoľkých veľkostiachFarebné vyhotovenie: čierneMateriál:79,9 % bavlna, 15,5 % elastan, 4,6 % rubber

Tento produkt nájdete v skupine Pánske ponožky, je v ponuke značky Babolat v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Babolat 3 Pairs Invisible black patrí do skupiny produktov Nízke ponožky od značky Babolat, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Babolat 3 Pairs Invisible black - parametre produktu

Babolat 3 Pairs Invisible black - história ceny a dostupnosti

Babolat 3 Pairs Invisible black - ďalšie zaujímavé produkty

Babolat 3 Pairs Invisible black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?