Azuni Masážna tyč na spúšťacie body

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body - popis produktu

Masážna tyč je obdobou masážneho valca. Aj keď práca s tyčou prebieha inak, valec aj masážna tyč fungujú na rovnakom princípe. Pomocou masážnej tyče sa rozmasírujú stuhnuté svaly, zlepšuje sa ich prekrvenie, čím sa pozitívne ovplyvňuje ich regenerácia a flexibilita. Vynikajúco sa masážna tyč hodí na rozmasírovanie spúšťacích bodov tzv. 'trigger points', čiže drobných ztuhnutých uzlíkov v svaloch, spôsobujúcich ďalšie ťažkosti a bolesti. Masážna tyč je jednoduchá pomôcka. Má dve protišmykové madlá, ktoré sú prepojené kovovou tyčkou. Na nej sú štyri valčeky s výčnelkami. Veľmi ľahko sa s ňou dostanete ku všetkým svalovým partiám na dolných aj horných končatinách, na chrbte a krku. Používa sa pred aj po cvičení, vďaka čomu sa zlepšuje krvný obeh a zníži sa svalová bolesť a napätie. Svojou veľkosťou je ideálna na cesty, či dovolenku, ľahko sa dá zbaliť do športového batohu. Rozmery: 4 x 47 cm Hmotnosť: 0,5 kg

Tento produkt nájdete v skupine Masážne valce od značky Azuni, nájdete ho u predajcu Fabulo.sk.

Produkt Azuni Masážna tyč na spúšťacie body patrí do skupiny produktov Masážne tyče od značky Azuni, nájdete ho u predajcu Fabulo.sk.

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body - parametre produktu

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body - história ceny a dostupnosti

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body - ďalšie zaujímavé produkty

Azuni Masážna tyč na spúšťacie body - ako nakúpiť najvýhodnejšie?