Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml - popis produktu

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist, 100 ml, Balzamy na vlasy pre ženy, Potrebujú vaše vlasy okamžitú záchranu v podobe ešte intenzívnejšej starostlivosti, než im dokáže poskytnúť kondicionér? Balzam na vlasy Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist vám pomôže vrátiť vlasy do formy, napraviť ich poškodenie a obnoviť ich zdravý vzhľad. Na rozdiel od bežných kondicionérov bude pôsobiť nielen na povrchu vlasových vláken, ale prenikne aj hlbšie do ich štruktúry a tam si poradí aj so závažnejšími problémami než len vysušenie a oslabenie po umytí šampónom. Okrem hydratácie a zmäkčenia, ktoré sú po umytí potrebné, sa postará aj o intenzívnu hĺbkovú výživu, posilnenie a podporu regenerácie. Vlasy budú nádherne jemné, zdravo lesklé a ľahšie rozčesateľné. Vlastnosti: chráni vlasy pred poškodením obnovuje vlasové vlákna zaceľuje a vyhladzuje povrch vlasov dodáva vlasom hebkosť a vitalitu Zloženie: bez silikónov vegan produkt obsahuje minimálne 98 % zložiek prírodného pôvodu Použitie: Naneste na pokožku hlavy a do vlasov, od korienkov po končeky. Neoplachujte a upravte vlasy obvyklým spôsobom.

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaBalzamy

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml - história ceny a dostupnosti

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Aveda Scalp Solutions Refreshing Protective Mist ochranná hmla pre rýchlo sa mastiace vlasy 100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?