Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo)

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo)

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo) - popis produktu

Aveda Moisturizing Travel Set, 3x1 ks, Kozmetické sady pre ženy, Všetko pre krásne vyzerajúcu pokožku v jednom balení. Kozmetická sada Aveda Moisturizing Travel Set obsahuje nie jeden, ale hneď niekoľko produktov, ktoré pomôžu vytvoriť alebo obohatiť každodennú kozmetickú rutinu a urobia tak radosť vám alebo ako darček potešia vašich blízkych. Obsah sady: Foot Relief™ Moisturizing Creme hĺbkovo hydratačný krém na chodidlá 40 ml Hand Relief™ Moisturizing Creme krém na ruky hydratačný 40 ml Lip Saver™ balzam na pery 4,25 g Vlastnosti: kompletná rutina pre každodennú starostlivosť produkty pre hĺbkovú a výživu a hydratáciu chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia dokonale zvláčňuje a vyživuje Zloženie: vegánsky produkt obsahuje minimálne 95 % zložiek prírodného pôvodu Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu.

Tento produkt nájdete v skupine Kozmetické sady, je v ponuke značky Aveda, veľkosť je 3x1 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je navrhnutý female.

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo) - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaDarčeky, Balzamy, Kozmetické sady
ZnačkaAveda
Veľkosť3x1 ks
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo) - história ceny a dostupnosti

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo) - ďalšie zaujímavé produkty

Aveda Moisturizing Travel Set darčeková sada (na telo) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?