Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml - popis produktu

Australian Gold Instant Sunless, 177 ml, Samoopaľovacie prípravky pre ženy, Chcete oslňovať krásne opálenou pleťou, ale nechce sa vám čakať, kým slnečné lúče zosilnejú alebo budete môcť vyraziť na dovolenku do teplých krajín? Samoopaľovací prípravok Australian Gold Instant Sunless dodá tvári perfektný, rovnomerný a prirodzený opálený vzhľad kdekoľvek a kedykoľvek počas roku. Pomôže vám rýchlo a ľahko docieliť nádherný odtieň ako od mora bez toho, že by ste museli pleť vystavovať slnku. Vlastnosti: ľahko sa aplikuje možno použiť na tvár aj telo sfarbuje pokožku dohneda a dodáva jej opálený vzhľad ľahko sa rozotiera a výborne sa vstrebáva Použitie: Primerané množstvo prípravku naneste na pokožku celého tela. Dôkladne a rovnomerne rozotrite. Po použití si dôkladne umyte ruky. Pred použitím pretrepte.

Produkt Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Samoopaľovacie prípravky, je v ponuke značky Australian Gold vo veľkosti 177 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je dizajnovaný female.

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaSamoopaľovacie prípravky
ZnačkaAustralian Gold
Veľkosť177 ml
Určeniefemale
E-shopNotino.sk

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml - história ceny a dostupnosti

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Australian Gold Instant Sunless samoopaľovacia pena 177 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?