AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 70,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size - popis produktu

Zatiaľ čo vďaka HDMI sa Toslink tak často nepoužíva na pripojenie DVD prehrávača k A / V prijímaču, konektory Toslink sú bežné pre káblovkové boxy, televízory, subwoofery a iné podobné výrobky. A teraz je 3,5 mm mini optický konektor, tiež trochu nesprávne známy ako Mini-Toslink, všade. Od 3,5 mm dvojúčelového konektora pre slúchadlá na Macbooku až po vstupy tých najlepších prenosných počítačov. Z týchto mnohých dôvodov spoločnosť AudioQuest zdokonalila a obnovila sériu vysoko výkonných káblov OptiLink. Všetky modely a všetky dĺžky sú teraz k dispozícii Toslink na Toslink a Toslink na 3,5 mm Mini Optical. Krajina pôvodu: Čína Materiál: Polymér Dĺžka (cm): 300.0 Typ: Digitálna Dĺžka: 3 m Materiál Konektora: Gold plated Konektor typu B: Toslink Konektor typu A: Toslink Farba: Zelená Zalomenie konektora: Rovný - Rovný

Produkt AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size patrí do skupiny produktov DVD prehrávače, je v ponuke značky Audioquest, farebné prevedenie je Green, materiál je Polymer v ponuke e-shopu Muziker.sk.

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size - parametre produktu

FarbaGreen
MateriálPolymer
KategóriaZelenina, Káble, Video, DVD prehrávače
ZnačkaAudioquest
FarbaGreen
MateriálPolymer
E-shopMuziker.sk

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size - história ceny a dostupnosti

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size - ďalšie zaujímavé produkty

AudioQuest Optical Forest 3,0m Full-size - Full-size - ako nakúpiť najvýhodnejšie?