AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C #9124309

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C #9124309

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C #9124309

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C - popis produktu

Precízny kábel Audioquest DRAGONTAIL USB-C, umožňujúci pripojenie napríklad smartphonov alebo PC s konektormi USB C. Na jednej strane je konektor USB C samec a na druhej USB A samica. DragonTail môžete použiť aj ako predlžovací kábel pre USB zariadenia (ako napríklad flash disk alebo Audioquest DragonFly), ktoré sú príliš veľké na to, aby sa zmestili do obsadených portov vedľa seba. Pružnosť DragonTail tiež robí bezpečnejšie použitie USB zariadení v lietadle alebo v ďalších prostriedkoch. Pevné vodiče eliminujú skreslenie interakcií medzi vláknami a redukujú jitter. Malý jitter a minimálny šum zachovávajú čistotu, teplo a dynamiku. HCF zaisťuje stabilnú a pevnú geometriu vodičov. Záporné vodiče tohto kábla sú pokryté čiastočne vodivým uhlíkovým polyetylénom. Tento pozoruhodný materiál významne znižuje vysokofrekvenčné rušenie. Krajina pôvodu: Čína Počet v balení (ks): 1 Farba: Čierna Konektor typu A: USB C Konektor typu B: USB Female

Produkt AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C #9124309 je možné nájsť medzi produktmi v skupine USB káble od značky Audioquest, vo farbe Black, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Káble bez konektorov, je v ponuke značky Audioquest, farebný variant je Black, v ponuke predajcu Muziker.sk.

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C - parametre produktu

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C - história ceny a dostupnosti

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C - ďalšie zaujímavé produkty

AudioQuest Dragon Tail for Android OTG Cable with USB C - ako nakúpiť najvýhodnejšie?