AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug - popis produktu

VŠETKY VODIČE KONTROLOVANÉ PRE SMEROVOSŤ RF HLUKU TVRDENÁ PENOVÁ IZOLÁCIA Pena z tvrdých buniek (HCF) zaisťuje kritickú geometriu dvojice signálov. Akýkoľvek pevný materiál susediaci s vodičom je v skutočnosti súčasťou nedokonalého obvodu. Izolácia drôtov a materiály plošných spojov absorbujú energiu. Časť tejto energie sa ukladá a potom uvoľňuje ako skreslenie. Penová izolácia z tvrdých buniek je podobná penovému PE použitému v cenovo dostupnejších kábloch Bridges & Falls a je injektovaná dusíkom, aby sa vytvorili vzduchové kapsy. Pretože dusík (ako vzduch) neabsorbuje energiu, a preto neuvoľňuje žiadnu energiu z alebo do vodiča, skreslenie sa zníži. Tuhosť materiálu navyše umožňuje, aby si vodiče kábla udržali stabilný pomer po celej dĺžke kábla, čo vytvára stabilný impedančný charakter a ďalej minimalizuje skreslenie.   MASÍVNE 1,25% STRIEBORNÉ VODIČE PRE ZLEPŠENÉ DIGITÁLNE VÝKONYMasívne vodiče eliminujú skreslenie interakcie s vláknami a znižujú chvenie. Masívne postriebrené vodiče sú vynikajúce pre veľmi vysokofrekvenčné aplikácie, ako je napríklad zvuk HDMI. Tieto signály, ktoré majú takú vysokú frekvenciu, sa pohybujú takmer výlučne na povrchu vodiča. Pretože povrch je vyrobený z vysokočistého striebra, výkon je veľmi podobný výkonu kábla z masívneho striebra, ale jeho cena je oveľa bližšie ku káblu z masívnej medi. Jedná sa o neuveriteľne nákladovo efektívny spôsob výroby veľmi kvalitných HDMI káblov. Zalomenie konektora: Rovný - Rovný Konektor typu B: USB B Konektor typu A: USB A Vonkajší oplet: Meď Typ: Digitálna Farba: Červená;Čierna Dĺžka: 3 m Dĺžka (cm): 300.0 Materiál Konektora: Gold plated Krajina pôvodu: Čína Séria: Cinnamon

Produkt AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug je možné nájsť medzi produktmi v skupine USB káble od značky Audioquest, vo farbe Black, Black Red, Red, Red Black, nájdete ho v e-shope Muziker.sk.

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug - parametre produktu

FarbaRed Black
KategóriaKáble, USB káble
ZnačkaAudioquest
FarbaBlack, Black Red, Red, Red Black
E-shopMuziker.sk

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug - história ceny a dostupnosti

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug - ďalšie zaujímavé produkty

AudioQuest USB Cinnamon 3,0m A - B plug - ako nakúpiť najvýhodnejšie?