ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks - popis produktu

Anatomicky tvarované vkladacie plienky pre inkontinentných pacientov. Určené pre ženy aj mužov. Rozmer 47,5 cm, savosť 1.100 ml Charakteristické vlastnosti: • tenké, mäkké, pohodlné, • elastické bočné bariéry, zabezpečujú väčší pocit bezpečia proti pretečeniu, • savé jadro pomôcok Attends Soft je vybavené systémom ochrany proti zápachu Attends Odour Protection, ktorý uzamkne tekutinu vo vnútri jadra a zabráni tak unikaniu nepríjemného zápachu, • patentovaná technológia Quick – Dry, ktorá je súčasťou absorpčnej vrstvy, rýchle absorbuje moč od pokožky do vkladacej plienky a bráni návratu moču späť na povrch, • na spodnej strane lepiace pásiky, ktoré fixujú inko pomôcku o spodnú bielizeň, • priedušný materiál na spodnej strane produktu umožňuje pokožke dýchať, • vkladacie plienky Attends Soft testoval a schválil proDERM, Inštitút pre aplikovaný dermatologický výskum ako produkt vhodný pre zachovanie dobrého zdravia pokožky.

Produkt ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Inkontinenčné plienky, vyrába ho značka Attends, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks - parametre produktu

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks - história ceny a dostupnosti

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks - ďalšie zaujímavé produkty

ATTENDS Soft 5 vkladacie plienky savosť 1100 ml 38 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?