ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks - popis produktu

Plienkové nohavičky pre pacientov s ťažkou inkontinenciou moču a/alebo stolice, priedušné. Vhodné pre mužov aj ženy. Savosť 2899 ml, veľkosť S, obvod bokov 50-80 cm.

Charakteristika pomôcky: • savé jadro pomôcok Attends Slip Regular je vybavené systémom ochrany proti zápachu Attends Odour Protection, ktorý uzamkne tekutinu vo vnútri jadra a zabráni tak unikaniu nepríjemného zápachu • patentovaná technológia Quick – Dry, ktorá je súčasťou absorpčnej vrstvy, rýchle absorbuje moč od pokožky do plienky a bráni návratu moču späť na povrch • praktický suchý zips umožňuje opakovanú fixáciu pomôcky namiesto lepiacich pásikov • priedušný, nepremokavý materiál na vonkajšej strane plienky • indikátor vlhkosti na vonkajšej strane plienky je vodidlom pre prípadnú výmenu plienky • ochranné bariéry na okrajoch plienky znižujú nebezpečenstvo úniku moču • plienkové nohavičky testoval a schválil proDERM, Inštitút pre aplikovaný dermatologický výskum ako produkt vhodný pre zachovanie dobrého zdravia pokožky.

Použitie:

Plienkové nohavičky s lepiacimi pásikmi sa používajú spôsobom ilustrovaným na obale. Nohavičky sa zapínajú pomocou dvoch lepiacich pásikov na oboch stranách plienkových nohavičiek. Plienkové nohavičky sa svojpomocne aplikujú v stoji, alebo za pomoci druhej osoby (ošetrovateľa) v ležiacej polohe. Vonkajší indikátor vlhkosti ukazuje, kedy je potrebné plienku vymeniť. Vymieňajú sa podľa potreby niekoľkokrát denne.

 

Produkt ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks patrí do skupiny produktov Plienkové nohavičky, je v ponuke značky eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks - parametre produktu

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks - história ceny a dostupnosti

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks - ďalšie zaujímavé produkty

ATTENDS Slip Regular 10 S plienkové nohavičky 21ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?