Atsko  SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok

Atsko  SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok - popis produktu

Veľmi dobre odstraňuje nečistoty a celkom eliminuje pachy. Je antialergický, vyprané oblečenie ani prací prostriedok pri styku s kožou nespôsobujú žiadne podráždenie, vyrážku alebo začervenanie pokožky. SPORT-WASH® je prací prostriedok oblečenia z bavlny, vlny, hodvábu, syntetických vláken aj mikrovlákien (polyetylén, polypropylén, nylon, polyamid, polyester, akryl), sendvičových membránových tkanín (Gore-Tex®, BlocVent® apod.) a záterových tkanín a netkaných textílií (fleece, Soft-Shell). V maximálnej možnej miere zachováva vodeodpudivosť DWR úpravy. Obnovuje priedušnosť tkanín. SPORT-WASH® neobsahuje bielidlá, fosfáty, enzýmy, zmäkčovadla tkanín, aviváže, zvýrazňovače alebo voňavé prísady. Je dokonale vyžmýkateľný , zachováva tkaninu bez rezíduumu. Je ľahko biologicky rozložiteľný.

Produkt Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok patrí do skupiny produktov Športové oblečenie, je v ponuke značky Atsko, v ponuke predajcu Husky.sk.

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok - parametre produktu

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok - história ceny a dostupnosti

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok - ďalšie zaujímavé produkty

Atsko SPORT-WASH 532ml pozri obrázok Prací prostriedok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?