asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g - popis produktu

Pohánkový nápoj je sušený rastlinný nápoj v prášku. Obsahuje rozpustnú vlákninu inulín a nerozpustnú vlákninu z pohánky, je sladený stéviou. Je vhodný pre celiatikov, neobsahuje lepok ani laktózu. Z 300 g prášku je možné pripraviť 3,0 l nápoja.

Použitie: Príprava 100 ml nápoja: 10 g prášku (1 polievková lyžica) sa doplní do 100 ml teplou alebo studenou vodou a dôkladne sa zamieša. Studený nápoj sa pripraví pomocou mixéra.

Upozornenie: Nie je určené pre deti do 3 rokov. Nie je náhradou pestrej stravy. Skladovať mimo dosahu malých detí! Skladovať pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70%. Po každom použití starostlivo uzatvorte vnútorný a vonkajší obal.

Produkt asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Rastlinné nápoje, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Rastlinné nápoje v prášku, patrí značke eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g - parametre produktu

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g - história ceny a dostupnosti

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g - ďalšie zaujímavé produkty

asp POHÁNKOVÝ NÁPOJ 1x300g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?