Ashwagandha - 60 kapsúl

Ashwagandha - 60 kapsúl

Ashwagandha - 60 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ashwagandha - 60 kapsúl - popis produktu

Prečo odporúčame produkt Ashwagandha od BioTechUSA?

  • prírodný rastlinný extrakt 
  • 60 denných dávok 

Ashwagandha (Withania somnifera); prezývaný ako indický ženšen 

Ashwagandha je liečivá rastlina pôvodom z juhovýchodnej Ázie; ktorá sa používa ako starodávny adaptogén v mnohých tradičných medicínach. Hoci nie je odrodou ženšenu; ale patrí do čeľade ľuľkovitých rastlín; často je označovaná ako indický ženšen; pretože sa v ájurvédskej medicíne používa rovnakým spôsobom ako ženšen v čínskej medicíne. Často sa môžeme dokonca stretnúť s menom bobule snov.

Prirodzená podpora v zhone každodenného života v kapsulách 

V každodennom živote sa korene a listy rastliny väčšinou používajú v sušenej a mletej forme; primiešané či už v kokteiloch; alebo v rôznych rozmixovaných; resp. pastovitých pokrmoch. Vďaka baleniu vo forme kapsúl možno BioTechUSA Ashwagandha jednoducho konzumovať a nosiť so sebou kdekoľvek počas dňa a dokonca už aj jediná kapsula obsahuje optimálne množstvo tejto liečivej rastliny; takže je jednoduché užívať výrobok aj ako dva mesiace kúru. 

Komu odporúčame produkt Ashwagandha od BioTechUSA? 
  • mužom aj ženám 
  • nielen športovcom 
Čo obsahuje jedna dávka Ashwagandha od BioTechUSA? 

Denná dávka: 1 kapsula / Počet dávok v balení: 60

Účinné látky

1 kapsula

Extrakt z koreňa ashwagandhy

245 mg

- z toho withanolidy

3;675 mg

Ako užívať Ashwagandha od BioTechUSA? 

Odporúčaný spôsob užívania: Užívaj pred jedlom 1 kapsulu denne s veľkým množstvom vody! Neprekračuj odporúčaný denný príjem! 

UPOZORNENIE: Neodporúča sa tehotným a dojčiacim ženám; ani osobám mladším ako 12 rokov. Neodporúča sa osobám; ktoré trpia chorobou a užívajú lieky!  Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej  stravy  a  zdravého  životného  štýlu.

Zloženie

Objemové  činidlo  (fosforečnany vápenaté); extrakt z ashwagandhy 27;7% [Ashwagandha (Withania somnifera) extrakt z koreňa; maltodextrín];  kapsula  [želatína;  povlaková  látka  (šelak);  farbivo  (oxidy  a  hydroxidy  železa);  regulátor  kyslosti (hydroxid amónny); regulátor kyslosti (hydroxid draselný)]; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý). Vyrobené v závode kde sa spracovávajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; kôrovce; oxid siričitý a orechy.

MINIMÁLNA  TRVANLIVOSŤ  DO  (deň/mesiac/rok):  je  vyznačená  v  bielom  poli  (LOT/EXP).  Uchovávajte  dobre  uzatvorené  na  chladnom;  suchom  mieste.  Po  otvorení nevyberajte vrecúško so silikagélom!

Ashwagandha - 60 kapsúl - parametre produktu

Ashwagandha - 60 kapsúl - história ceny a dostupnosti

Ashwagandha - 60 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

Ashwagandha - 60 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?