ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 #1922445

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 #1922445

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 #1922445

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 - popis produktu

Vitrína ATTRACTIVE AWT93

Túžite vytvoriť obývaciu izbu, ktorá bude predstavovať luxus a zároveň aj nadčasovosť? Moderná kolekcia nábytku ATTRACTIVE, je práve pre Vás. Kolekcia nábytku je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov s ABS hranami, ktoré chránia pred poškodením. Zostava je charakteristická svojimi úžasnými kovovými nožičkami a elegantnými úchytkami.

Nábytok obsahuje viacero dokonalých segmentov, ktoré predstavujú neodolateľný dizajn a vďaka tomu vytvoríte zaujímavú obývaciu izbu, preto by ste viac nemali váhať s výberom modernej zostavy nábytku ATTRACTIVE.  Vitrína ponúka praktické pevné police za dvomi dvierkami a jednu sklenenú policu. Ku vitríne je možné dokúpiť LED osvetlenie, v cene 15 eur. V prípade záujmu je potrebné napísať to do poznámky v objednávke!! Nábytok je dodávaný v demonte.

Materiál: 16 mm laminovaná doska, ABS hrany, kovové nožičky, sklo 4 mm Farebné prevedenie: dub artisan Rozmer: (ŠxVxH) 93 x 133 x 39 cm

 

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, skontrolujte si ich prosím pri preberaní! 

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 - parametre produktu

MateriálLamino
Výška133 cm
Šírka93 cm
ŠtýlModerné
FarbaBéžová
Typ vitrínyŠiroké vitríny
Typ vitrínyNízke vitríny
Typ vitrínyVitríny so sklom
LED osvetlenieOsvetlenie za príplatok
DekorDub
Povrchová úpravaMat
KategóriaVitríny

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 - história ceny a dostupnosti

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtPS Vitrína ATTRACTIVE AWT93 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?