ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 #1924619

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 #1924619

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 #1924619

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 - popis produktu

Dizajnovo zaujímavá kolekcia MADONNA, ktorá zaujme už na prvý pohľad je vhodná do moderných i klasických interiérov, skvelo zapadne i do interiéru v škandinávskom štýle. Na vybraných predných častiach je jemná frézovaná dekorácia, celá zostava je bezúchytová - otváranie je zabezpečené systémom PUSH TO OPEN. Nábytok má vysoké kovové čierne nohy, vďaka čomu pôsobí odľahčene a podlaha sa dá po ním ľahko udržiavať. 

Konferenčný stolík MADONNA D5 má zásuvku a otvorenú policu, pri každodennom používaní oceníte ABS hrany. Doprajte si dizajnový nábytok z kvalitných materiálov, ktorý Vám bude dlho robiť radosť. 

Materiál: lamino 16mm, kovové nohy (14cm), ABS hrana   Rozmery (ŠxVxH): 103,5 x 39,7 x 68 cm    Farebné prevedenie: dub evoke / čierna     Upozornenie: Vaš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

 

 

Produkt ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 #1924619 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku ArtPS, farebný variant je béžová, ČIERNA, materiálové zloženie laminát, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke ArtPS, farebný variant je béžová, ČIERNA, z materiálu laminát, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 - parametre produktu

FarbaČierna
MateriálLaminát
Šírka103,5 cm
FarbaBéžová
Tvar stolaObdĺžnikový
FunkciaBez rozkladu
ŠtýlModerný
DekorDub
FunkciaS poličkou
FunkciaSo zásuvkou
Výška39,7 cm
KategóriaNábytok, Konferenčné stolíky, Dizajnový nábytok
ZnačkaArtPS
Farbabéžová, ČIERNA
Materiállaminát
E-shopMojnabytok.sk

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 - história ceny a dostupnosti

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtPS Konferenčný stolík MADONNA L104 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?