ArtExt Obývacia stena SEVILLA

ArtExt Obývacia stena SEVILLA

ArtExt Obývacia stena SEVILLA

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtExt Obývacia stena SEVILLA - popis produktu

Obývacia stena SEVILLA je navrhnutá tak, aby splnila i tie najnáročnejšie potreby každého klienta. Obývačka ponúka jednoduchý a čistý dizajn, ktorý je vytvorený jemným frézovaním. Obývacia stena je vyrobená vo farebnom prevedení čierna nórska borovica v kombinácií s obľúbeným bielym leskom. Celkový šmrnc dodávajú nábytku decentné kovové úchytky.    Materiál: MDF Farebné prevedenie: čierna nórska borovica / biely lesk MDF/HG    Obývacia stena SEVILLA je zložená z týchto komponentov o rozmeroch: (ŠxVxH)

  • Skriňa SEVILLA TYP 20 -  90 x 205 x 58 cm 
  • TV stolík SEVILLA TYP 50 - 130 x 45,7 x 42 cm 
  • Závesná skrinka SEVILLA TYP 67 - 176,4 x 48 x 27 cm 
  • Vitrína SEVILLA TYP 33 -  121,7 x 143,2 x 42 cm 
Cena obývacej steny nezahŕňa konferenčný stolík ani vitrínu. Tie je potrebné doobjednať.    Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby, také ako sú v skutočnosti! Na sklá sa nevzťahuje reklamácia, je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!  

Produkt ArtExt Obývacia stena SEVILLA patrí do skupiny produktov Nábytok do obývačky, patrí pod značku ArtExt, farebné prevedenie je biela, sivá, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Obývacie steny od značky ArtExt, farebná verzia je biela, sivá, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

ArtExt Obývacia stena SEVILLA - parametre produktu

FarbaSivá
FarbaBiela
ŠtýlKlasický
DekorBorovica
Povrchová úpravaMat
Povrchová úpravaLesk
KategóriaNábytok, Nábytok do obývačky, Obývacie steny
ZnačkaArtExt
Farbabiela, sivá
E-shopMojnabytok.sk

ArtExt Obývacia stena SEVILLA - história ceny a dostupnosti

ArtExt Obývacia stena SEVILLA - ďalšie zaujímavé produkty

ArtExt Obývacia stena SEVILLA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?