ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01 - popis produktu

Sektorový nábytok TESSA je navrhnutý pre všetkých tých, ktorí sú milovníkmi svetlých farieb a moderných interiérov. Táto moderná sektorová kolekcia nábytku vhodného pre zariadenie jedální a obývačiek splní všetky vaše očakávania pokiaľ ide o funkčnosť či o vizuálne potreby. Do očí bijúce moderné farebné prevedenie biela alpská / biely lesk / dub strirling svetlý je zárukou nadčasovosti, vďaka čomu bude nábytok aj po niekoľkých rokoch pôsobiť veľmi súčasne. Pokiaľ teda hľadáte nábytok, ktorí Vám bude robiť spoločnosť niekoľko rokov, bez toho aby vyšiel z módy kolekcia TESSA je pre Vás tá pravá. 

Materiál: laminovaná drevotriesková doska / MDF Farebné prevedenie: korpus biela alpská / dvierka biely lesk / detaily dub strirling svetlý Rozmery: (ŠxVxH) 75 x 42,5 x 75 cm

Tento produkt nájdete v skupine Konferenčné stolíky, patrí pod značku ArtExt, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Mojnabytok.sk.

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01 - parametre produktu

FarbaHnedá
FarbaBiela
Výška42,5 cm
Tvar stolaŠtvorcový
FunkciaBez rozkladu
ŠtýlModerný
DekorDub
FunkciaS poličkou
MiestnosťObývačka
KategóriaNábytok, Konferenčné stolíky
ZnačkaArtExt
Farbabiela
E-shopMojnabytok.sk

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01 - história ceny a dostupnosti

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtExt Konferenčný stolík TESSA No T01 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?