ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 - popis produktu

Čo charakterizuje kúpeľňový nábytok z kolekcie Ibiza White je predovšetkým originálna a odvážna kombinácia bielej farby a dreveného vzoru. Kolekcia obsahuje skrinky rôznych veľkostí a účelov. Všetky skrinky z kolekcie boli vyhotovené vo farbe dub Voltan v kombinácii s biely leskom a jednoduchými striebornými úchytkami. Ibiza White kolekcia nábytku do kúpeľne určite zaujme tých, ktorí sa neboja originálnych a odvážnych riešení interiérového dizajnu. Jednotlivé komponenty sú do detailov prepracované, jemne frézované predné plochy vo farbe dub sú vkusne doplnené decentnými striebornými úchytkami na dvierkach. Skrinka vrchná závesná Ibiza je 2-dverová a obsahuje zrkadlo. Nábytok je dodávaný v demonte. K vrchnej zrkadlovej skrinka IBIZA WHITE 840, si môžete doobjednať aj LED osvetlenie, ktoré nájdete TU. Materiál: lamino / MDF / zrkadlo Farebné prevedenie: dub voltan / biely lesk Rozmer: (ŠxVxH) 16 x 55 x 60 cm Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti! Na sklá sa nevťahuje reklamácia, skontrolujte si ich prosím pri preberaní!

Produkt ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky ArtCom.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňový nábytok, patrí pod značku ArtCom.

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 - parametre produktu

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 - história ceny a dostupnosti

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 - ďalšie zaujímavé produkty

ArtCom Skrinka vrchná zrkadlová IBIZA WHITE 840 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?