ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY #1920982

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY #1920982

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY #1920982

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY - popis produktu

Funkčnosť, praktické prevedenie, elegantné vysoké nohy, moderný dizajn a originálny vzhľad, to všetko môžete očakávať od neodolateľnej zostavy nábytku SO SIXTY. Kolekcia ponúka viacero segmentov, ktoré sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, ktoré sa ľahko udržujú a zároveň sa jednoducho spolu kombinujú. Nábytok je charakteristický aj svojim praktickým bez-úchytkovým systémom otvárania, unikátnymi šikmými bočnými čelami zásuviek a nadčasovým farebným prevedením. Tak už viac neváhajte a vytvorte dokonalú detskú izbu, vďaka neodolateľnej zostave nábytku SO SIXTY. Laky použité pri výrobe sú bezpečné pre deti, certifikované podľa normy EN71/3!Zásuvka je vhodná ku posteli SO SIXTY!V prípade záujmu je možné doobjednať matrac o rozmeroch: 80 x 180 x 10 cm!MAX nosnosť zásuvky je 100 kg.Nábytok je dodávaný v demonte.

Materiál: laminovaná doska

Farebné prevedenie: biela

Rozmer: (ŠxVxD) 83,2 x 20,8 x 192,7 cm

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti! 

Produkt ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY #1920982 patrí do skupiny produktov Detské postele od značky ArtBel, farebné prevedenie je biela, je vyrobený z materiálu laminovaná doska, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY - parametre produktu

Šírka83,2 cm
Výška20,8 cm
Dĺžka192,7 cm
farbabiela
Materiállaminovaná doska
KategóriaPostele, Zásuvky, Detské postele
ZnačkaArtBel
Farbabiela
Materiállaminovaná doska
E-shopMojnabytok.sk

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY - história ceny a dostupnosti

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Zásuvka pod posteľ SO SIXTY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?