ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE - popis produktu

Detská posteľ s prístelkou TEE 

Jedinečná detská posteľ Tee Pee v tvare domčeka je vyrobená v atraktívnom farebnom prevedení, ktoré dokonale zapadne do každej detskej izby. Očarujúca detská posteľ Tee Pee v tvare domčeka bude neprehliadnuteľnou súčasťou každej detskej izby. Detskú posteľ Tee Pee skvelo dopĺňajú regál TATAM Joey a regál TATAM Phoebe.

Súčasťou detskej postele Tee Pee je zásuvka so spevneným dnom, ktorá môže slúžiť ako odkladací priestor alebo ako prístelka, stačí vložiť matrac. Plocha na spanie je 90 x 200 cm, do prístelky môže ísť matrac s výškou max 8 cm, aby sa dala zásuvka zatvoriť. Matrac nie je v cene, ale dá sa doobjednať z našej širokej ponuky matracov.  Zásuvka môže byť vybavená matracom: 90 x 200. Pri 8 cm vysokom matraci možno zásuvku s matracom a posteľnou bielizňou ľahko zasunúť pod posteľ.Posteľ má v cene zábranku, ak dieťa vyrastie, dá sa zábranka odmontovať. Rošt je v cene postele.

Materiál:  drevená konštrukcia - borovicové drevo / laminoRozmery: (ŠxHxV) 206 x 96 x 156 cm - plocha na spanie: 90 x 200 cm Farebné prevedenie:  biela / sivá / borovica

Maximálna nosnosť postele je 120 kg, maximálna nosnosť zásuvky je 100 kg.

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti.

Produkt ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské postele od značky ArtBel, farebné prevedenie je béžová, sivá, nájdete ho u predajcu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské domčeky, je v ponuke značky ArtBel, farebný variant je béžová, sivá v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE - parametre produktu

Plocha na spanie90 x 200 cm
FarbaSivá
FarbaBiela
FarbaBéžová
DekorBorovica
VlastnostiS úložným priestorom
VlastnostiS prístelkou
VlastnostiS roštom
Typ posteleDomček
Typ posteleJednolôžková
Typ posteleTee Pee
Typ posteleJednolôžková posteľ s prístelkou
KategóriaPostele, Detské postele, Detské domčeky
ZnačkaArtBel
Farbabéžová, sivá
E-shopMojnabytok.sk

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE - história ceny a dostupnosti

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE - ďalšie zaujímavé produkty

ArtBel Detská posteľ s prístelkou TEE PEE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?