Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 179,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C - popis produktu

Zariadenie bolo odskúšané Obsah balenia sa zhoduje s obsahom balenia od výrobcu. Nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH) Čo znamená, ak je telefón Vykúpený použitý - Trieda C? Znamená to, že telefón: bol často používaný sa nachádza dobrom technickom stave môže mať výrazné známky opotrebenia na displeji (výrazné škrabane, ryhy) môže mať výrazné známky opotrebenia na kryte (výrazné škrabane, odreniny, ryhy) bude vyzerať v podstatne lepšom stave, ak displej prekryjete ochranným sklom a kryt kvalitným púzdrom je v 12 mesačnej záruke     Elegantný doplnok kamkoľvek Nech už vyznávate akýkoľvek štýl, či ste športovec alebo riaditeľ, nové Apple Watch sa vám prispôsobia. Vďaka vymeniteľným remienkom sa tak budú hodiť ku každej príležitosti. Aby vám hodinky nezovšedneli, ponúkajú hneď niekoľko spôsobov zobrazovania času a stovky ciferníkov, zásluhou čoho môžu vyzerať každý deň inak. Buďte vždy v kondícii Apple Watch Series 5 vám umožňujú tvorbu tréningových plánov, plnenie cieľov a tiež vás dokážu vyzvať k vyššej aktivite. Nechýba ani automatická detekcia cvičenia, aby ste nemuseli vôbec nič nastavovať. Hodinky vám po cvičení zobrazia prehľadné štatistky o vašom výkone. Na sledovanie vašich aktivít napomáhajú rôzne senzory, napríklad akcelerometer alebo gyroskop. Vzhľadom na to, že sú vodeodolné až do hĺbky 50 metrov (5ATM) môžete ich využiť aj počas plávania. S vašimi priateľmi si tak môžete zmerať sily nech sa už rozhodnete pre akúkoľvek športovú aktivitu. S hodinkami máte všetko pod kontrolou S modernými smart hodinkami Apple Watch Series 5 budete mať pod kontrolou aj vaše zdravie. Dokážu totiž v aplikácií merať EKG, vďaka čomu si tak môžete kedykoľvek skontrolovať váš srdcový rytmus. Prehľad budete mať o tepovej frekvencii, spálenených kalóriách či prejdených krokoch. Ich praktické vybavenie dopĺňa aplikácia Hluk, ktorá vás upozorní na prilíš vysoké decibely, ktoré by reálne mohli poškodiť váš sluch. Ženské publikum nepochybne ocení sledovanie menštruačného cyklu.

Produkt Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C patrí do skupiny produktov Inteligentné hodinky, je v ponuke značky Apple, veľkosť odpovedá označeniu ks, farebné prevedenie je strieborná, v ponuke predajcu Mobilonline.sk.

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C - parametre produktu

VeľkosťKS
Druh produktuSmart hodinky
ModelWatch Series 5 44 mm
StavRepasovaný
Stav produktuTrieda C
Výdrž na jedno nabitie25h
ZnačkaApple
Typ DisplejaOLED
Veľkosť displeja1,78"
BluetoothÁno
NFCÁno
Operačný systémWatchOS
Interná pamäť32 GB
Podpora pamäťových karietNie
NavigáciaGPS
SenzoryAccelerometer (Pohybový senzor)
SenzoryGyroskop
SenzoryBarometer
SenzoryHeart rate (Snímač srdcového tepu)
SenzoryKrokomer
Zvýšená odolnosťÁno
FarbaStrieborná
KompatibilitaiOS
Hmotnosť33,3 g
Amazon Handling Time4
KategóriaHodinky, Inteligentné hodinky
ZnačkaApple
Veľkosťks
Farbastrieborná
E-shopMobilonline.sk

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C - história ceny a dostupnosti

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C - ďalšie zaujímavé produkty

Apple Watch Series 5 GPS 44mm Silver - Trieda C - ako nakúpiť najvýhodnejšie?