Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g - popis produktu

Bylinná zmes v nálevových vreckách určená pre bežné pitie.

Zloženie: Bio ostružina černicová list (Folium rubi fruticosi), Bio ríbezľa čierna list (Folium ribis nigri), Bio jabloň plod (Fructus mali dom), Bio ostružina malinová list (Folium rubi idaei), Bio pamajorán obyčajný vňať (Herba origani), Bio ruža šípová plod (Fructus cynosbati).

Použitie:

1 nálevové vrecko zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 min. vylúhovať. Čaj sa pripravuje vždy čerstvý. Vrecko použite iba raz.

Odporúčané od ukončeného 4. mesiaca veku dieťaťa. V prípade, že čaj prisladzujete cukrom, nepodávajte ho kojencom z fľaše s cumlíkom, ale používajte čo najskôr hrnček. Nadmerná konzumácia čaju s cukrom môže viesť k zvýšeniu kazivosti zubov. Maximálna dávka cukru na 1 hrnček (250 ml vody) je 12,5g (max.5g/100ml).

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Musia sa uskladňovať mimo dosahu malých detí.

Produkt Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g patrí do skupiny produktov Bylinné čaje, patrí značke eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bio čaje, patrí značke eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Produkt Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g patrí do skupiny produktov Detské čaje, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g - parametre produktu

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g - história ceny a dostupnosti

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g - ďalšie zaujímavé produkty

Apotheke BIO detský bylinný čaj pre bežné pitie 20x1,5g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?