Antibakteriálny gél na ruky #7038455

Antibakteriálny gél na ruky #7038455

Antibakteriálny gél na ruky #7038455

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Antibakteriálny gél na ruky - popis produktu

Situáciu, kedy nemáte po ruke mydlo s vodou hravo a elegantne vyrieši antibakteriálny gél. Zmestí sa aj do kabelky a spoľahlivo očistí vaše ruky od škodlivých baktérií a špiny. Je vhodný pre celú rodinu. Obsah 70% alkoholu je záruka účinnej dezinfekcie s antibakteriálnymi, antivírusovými a protipliesňovými schopnosťami. Okrem alkoholu obsahuje aloe vera a glycerín, ktoré chránia citlivú pokožku pred podráždením a vysušením. Gél sa do pokožky rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepivý pocit. Využijete ho ako nepostrádateľného pomocníka na výlety, cestou do zamestnania alebo na prechádzke. Objem 50 ml. Materiál: tuba z recyklovateľného plastu - recyklácia v kontajneri pre plast.Ošetrenie rúk kedykoľvek a pre celú rodinuPodiel prírodných surovín 98%Antibakteriálny, antivírusový a protiplesňovýObsah alkoholu 70%Chráni citlivú pokožku pred vysušenímRecyklovateľný obal v cestovnej veľkostiRýchlo sa vstrebáva Použitie: Malé množstvo gélu naneste na ruky a rozotrite. Neoplachujte. Používajte podľa potreby a nutnosti. Zloženie: Alcohol Denat., Aqua, Glycerín, trietanolamín, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Citral, Limonene. Dôležité upozornenie: Výrobok je horľavý a obsahuje etylalkohol. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Nepoužívajte na podráždenú pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mydlá na ruky, patrí značke OnlyEco.

Produkt Antibakteriálny gél na ruky #7038455 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ochranné pomôcky, vyrába ho značka OnlyEco.

Tento produkt nájdete v skupine Antibakteriálne gély, patrí pod značku OnlyEco.

Antibakteriálny gél na ruky - parametre produktu

Antibakteriálny gél na ruky - história ceny a dostupnosti

Antibakteriálny gél na ruky - ďalšie zaujímavé produkty

Antibakteriálny gél na ruky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?