Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight - popis produktu

Granitový drez ROCK 30

Originálny granitalový drez ROCK 30 je kvalitný drez vyrábaný známou značkou. Drez je vyrábaný z vysokokvalitného a hygienického materiálu s ľahkou údržbou. Nečistoty sa na ňom nezadržiavajú, čo predurčuje drez pre perfektný, uhladený, metalický vzhľad a neprekonateľnú kvalitu vo viacerých farebných variantoch, s ktorým budete určite spokojný.Drez je určený na aplikáciu na pracovnú dosku s veľkosťou skrinky 450 mm.Tento jednodrez Vám okrem iného ponúka aj dostatočnú odkvapávaciu plochu pre Váš riad.  Je dodávaný spolu so sifónom s excentrickým otváranim pre ešte väčší komfort a odbočkou na umývačku riadu.ROCK 30 je vďaka svojím rozmerom 595 x 475 mm vhodný do každej domácnosti. Vanička drezu disponuje rozmermi 320 x 400 x 160 mm. Ponúkame Vám širokú škálu farebných prevedení, z ktorých si určite vyberiete to pravé!Zvýšená pevnosť materiálu a jeho správna údržba je zárukou veľmi dlhej životnosti drezu. Vďaka extra odolnému a farebne stálemu materiálu Granital a Granital Plus Vám teda zaručujeme najlepšiu kvalitu za najnižšiu cenu.

Celkový rozmer (ŠxH) : 595 x 475 mmVanička (ŠxHxV) : 320 x 400x 160 mmMinimálny vnútorný rozmer skrinky:  45 cm

V cene drezu je :

  • sifón komplet = odtoková armatúra + zápachový uzáver s odbočkou pre umývačku riadu
  • otočný sitkový excentrický 3 1/2' ventil s prepadom
  • 2 vyvŕtané otvory na batériu a otočný ventil
  • úchytky

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti.

 

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské drezy, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je Twilight v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Produkt Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight patrí do skupiny produktov Kuchynské linky, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je Twilight v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drezy granitové, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je Twilight v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight - parametre produktu

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight - história ceny a dostupnosti

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight - ďalšie zaujímavé produkty

Alveus Granitový drez ROCK 30 Farba: Twilight - ako nakúpiť najvýhodnejšie?