Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová - popis produktu

Granitový drez QUADRIX 50

Luxusný granitalový drez QUADRIX 50 je kvalitný drez vyrábaný známou značkou. Drez je vyrobený z nadčasového hygienického materiálu Granital Plus, ktorý je jednoduchý na údržbu. Kďže nezachytáva nečistoty, predurčuje drez pre perfektný, uhladený, metalický vzhľad a neprekonateľnú kvalitu. Drez je určený na aplikáciu na pracovnú dosku s veľkosťou skrinky 600 mm, ale taktiež aj pod pracovnú dosku s veľkosťou skrinky 800 mm.

Tento jednodrez je vhodnou alternatívou pre kuchyne s umývačkou riadu. Je dodávaný spolu so sifónom s excentrickým otváranim pre ešte väčší komfort a odbočkou na umývačku riadu.

QUADRIX 50 je vďaka svojím rozmerom 560 x 460 mm vhodným do každej domácnosti. Vanička drezu disponuje rozmermi 500 x 400 x 200 mm. Je dostupný vo viacerých príjemných farebných prevedeniach.

Zvýšená pevnosť materiálu a jeho správna údržba je zárukou veľmi dlhej životnosti drezu. Vďaka extra odolnému a farebne stálemu materiálu GRANITAL PLUS Vám teda zaručujeme najlepšiu kvalitu za najnižšiu cenu.

Celkový rozmer (ŠxH) : 560 x 460 mmVanička (ŠxHxV) : 500 x 400x 200 mmMinimálny vnútorný rozmer skrinky:  60 cm

V cene drezu je :

  • sifón komplet = odtoková armatúra + zápachový uzáver s odbočkou pre umývačku riadu
  • otočný sitkový excentrický 3 1/2' ventil s prepadom
  • úchytky

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti.

Produkt Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské drezy, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je čokoládová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské linky, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je čokoládová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Produkt Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová patrí do skupiny produktov Drezy granitové, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je čokoládová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová - parametre produktu

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová - história ceny a dostupnosti

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová - ďalšie zaujímavé produkty

Alveus Granitový drez QUADRIX 50 Farba: Čokoládová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?