Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová - popis produktu

Granitový drez CADIT 70

Granitový drez Cadit 70 predstavuje moderný dizajn do kuchyne. Drez je s odkvapkávacou plochou a priestrannou vaničkou. Montáž drezu je na pracovnú dosku a je vhodný do skrinky s minimálnou šírkou 60 cm. Kvalitný Granit - materiál drezu, Vám zaručuje jednoduchú a finančne nenáročnú údržbu. Granit nezadržiava nečistoty a preto ho jednoducho očistíte aj pomocou bežných čistiacich prostriedkov. Je veľmi odolný a farebne svetlostály. Stačí si už len vybrať z našej širokej ponuky farebných prevedení.

Celkový rozmer (ŠxH) : 790 x 500 mmVanička (ŠxHxV) : 330 x 425 x 200 mm, 170 x 340 x 140Minimálny vnútorný rozmer skrinky:  60 cm

V cene drezu je :

  •  sifón s excentrickým otváraním
  • odbočka na umývačku riadu
  •  balenie drezu neobsahuje úchytky- montáž je možná na silikón (nie je súčasťou balenia)

Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské drezy, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je béžová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Produkt Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské linky, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je béžová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drezy granitové, je v ponuke značky Alveus, farebná verzia je béžová v ponuke e-shopu Mojnabytok.sk.

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová - parametre produktu

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová - história ceny a dostupnosti

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Alveus Granitový drez CADIT 70 Farba: Béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?