ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml - popis produktu

Hrejivý konopný balzam je vhodný pre masáž a prehriate časti tela ako pred zvýšenou fyzickou záťažou, tak i pri uvoľnení a rýchlejšej regenerácii natiahnutých a unavených svalov. Balzam sa zľahka vmasíruje do pokožky, nelepí sa a príjemné vonia po bylinných siliciach.

Použitie:

Dostatočné množstvo prípravku sa nanesie na kožu príslušnej časti tela. Sústredenými pohybmi prstov a dlaní sa prípravok dôkladne vmasíruje do pokožky. Hrejivý účinok možno očakávať do niekoľkých minút od aplikácie. Pre intenzívnejší účinok na pokožke sa odporúča aplikáciu opakovať.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Zabráňte vniknutiu do očí, slizníc a otvorených rán. Pred aplikáciou vyskúšajte svoju znášanlivosť prípravku na malej časti pokožky na predlaktí.

Informácia od dodávateľa:

Je vhodný pre masáž a prehriate časti tela ako pred zvýšenou fyzickou záťažou, tak i pri uvoľnení a rýchlejšej regenerácii natiahnutých a unavených svalov. Výrazný hrejivý efekt je dosiahnutý v súčinnosti hrejivej aktívnej zložky, gáfru, extraktov zo zázvoru a rozmarínovej a škoricovej silice. Konopný olej bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny a minerálne látky pôsobí protizápalovo a regeneračne a pokožku vyživuje. Balzam sa zľahka vmasíruje do pokožky, nelepí sa a príjemné vonia po bylinných siliciach.

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml - parametre produktu

KategóriaBalzamy, Drogéria

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml - história ceny a dostupnosti

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml - ďalšie zaujímavé produkty

ALPA KONOPNÝ BALZAM hrejivý 250ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?