Aloe vera - Gentle hand wash

Aloe vera - Gentle hand wash

Aloe vera - Gentle hand wash

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aloe vera - Gentle hand wash - popis produktu

Aloe Vera Gentle hand washČistiaci gél na rukyGél na ruky s Aloe vera je jemné tekuté mydlo, ktoré čistí ruky, hydratuje pokožku a prispieva k jemnosti rúk po umytí. Táto prírodná kozmetika je vhodná pre všetký typy pokožky.Hlavné zložky čistiaceho gélu, ktoré vyživujú pokožku rúk sú:Aloe VeraKyselina hyalurónová,Olivový olej,Levanduľa,Citrón, PomarčančObal Gentle hand wash je vyrobený z recyklovateľného plastu. Aloe veraAloe vera patrí medzi liečivé rastliny. Na listoch je horký lepkavý priesvitný gél, známy po celom svete pre svoje neuveriteľné vlastnosti. Gél obsahuje približne 96 % vody, organické a anorganické zlúčeniny, proteíny, aminokyseliny a vitamíny A, B, C a E. Aloe vera dokáže pokožku hydratovať bez toho, aby bola mastná. Táto liečivá rastlina sa ako prípravok na pokožku môže používať bez ohľadu na ročné obdobie a je vhodná pre všetky typy pleti.Aloe vera a účinky na pleť:upokojuje a chladí pokožkupoužíva sa na ošetrenie rán a menších poraneníhydratuje suchú pokožkuzmierňuje popáleninypomáha pri nadmernom opálenípomáha proti aknéje vhodné na citlivú pokožku Zloženie:Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Olea Europaea Fruit Extract*, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Coco – Glucoside, Lavandula Angustifolia Flower Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract*, Citrus Limon Peel Extract*, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Jojoba Esters, Betaine, Glyceryl Oleate, Heptyl Glucoside, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Salicyl Acid, Sorbic Acid, Parfum, Algin, Citric Acid *From organic farming Objem: 300ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mydlá na ruky, patrí značke FINCLUB, nájdete ho v e-shope Bohatstvo-Prírody.sk.

Produkt Aloe vera - Gentle hand wash je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tekuté mydlá, patrí značke FINCLUB, nájdete ho v e-shope Bohatstvo-Prírody.sk.

Aloe vera - Gentle hand wash - parametre produktu

Aloe vera - Gentle hand wash - história ceny a dostupnosti

Aloe vera - Gentle hand wash - ďalšie zaujímavé produkty

Aloe vera - Gentle hand wash - ako nakúpiť najvýhodnejšie?