Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml - popis produktu

Roztok podporuje hojenie a pomáha pri zvládaní bolesti spôsobenej drobnými poraneniami v ústach. Vhodný pre dospelých a detí bez obmedzenia veku.

  • afty a aftózna stomatitída,
  • poranenia spôsobené strojčekmi/rovnátkami alebo zle priliehajúcim umelým chrupom,
  • po chirurgických zákrokoch v ústach.

Roztok vytvára ochrannú vrstvu, ktorá priľne k sliznici v ústnej dutine. Tým sa na postihnutých miestach vytvorí mechanická bariéra, ktorá prinesie úľavu od bolesti spôsobenej obnažením nervových zakončení. Prípravok zároveň podporuje prirodzené hojenie postihnutých oblastí.

Ako sa používa Aloclair PLUS roztok ústna voda

Priložená odmerka sa naplní roztokom po značku 10 ml. Ústa sa vyplachujú asi minútu a potom sa roztok vypľuje. V prípade prehltnutia nie je roztok nebezpečný. Pre najlepšie výsledky sa po použití nemá aspoň 1 hodinu jesť ani piť. Používa sa 3-4x denne alebo podľa potreby.

Upozornenie

Roztok nesmú používať pacienti so známou precitlivenosťou na ktorúkoľvek zložku prípravku. Ak trpíte aftami opakovane a často, konzultujte svoj stav s Vaším lekárom. Prípravok nepoužívajte, ak je liekovka poškodená alebo netesní. Uchovávajte pri izbovej teplote, mimo priameho slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosah a dohľad detí.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ústne vody, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Produkt Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ústna voda, je v ponuke značky eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml - parametre produktu

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml - história ceny a dostupnosti

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml - ďalšie zaujímavé produkty

Aloclair PLUS roztok ústna voda 120ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?