ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml #2860891

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml #2860891

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml #2860891

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml - popis produktu

Sprej s ochranným faktorom SPF 30 je zdravotnícka pomôcka slúžiaca ako prevencia pred vznikom alergie na slnko. Sprej predchádza slnečnej alergii, kožnej vyrážke vznikajúcej po pobyte na slnku a vzniku popálenín od slnka, pretože má vysoký ochranný faktor SPF 30 a účinne odráža slnečné lúče UVA aj UVB. Aplikáciou spreja sa na koži vytvára bariéra, ktorá zabraňuje vstupu UVA a UVB lúčov do tela. Sprej sa ľahko aplikuje a je určený pre dospelých aj pre deti. Je bez parfémov a parabénov.

Použitie: Pred použitím potriasť. Sprej aplikujte pol hodinu pred opaľovaním na tie časti tela, ktoré budú vystavené slnečnému žiareniu. Sprej sa aplikuje niekoľkokrát denne (každé 2 až 3 hodiny) na zabezpečenie optimálnej ochrany pokožky pred vznikom alergie na slnko.

Upozornenie: V prípade výskytu podráždenia kože po aplikácii prípravku sa sprej ďalej nemá používať. Nemá sa aplikovať na otvorené rany a pri poraneniach kože. Neaplikovať na infikovanú kožu. Určené iba na vonkajšie použitie. Držte sprej z dosahu zdrojov požiaru, pri aplikácii nefajčite. Sprej nevdychujte. Ak sprej požijete, okamžite kontaktujte lekára a ukážte mu návod na použitie. Sprej používajte iba na dobre vetraných miestach. Vyvarujte sa kontaktu spreja s očami.

Produkt ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml #2860891 patrí do skupiny produktov Ochranné pomôcky, vyrába ho značka eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml - parametre produktu

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml - história ceny a dostupnosti

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

ALLERSUN Ochranný sprej proti vzniku alergie na slnko 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?