AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m - popis produktu

Samolepiaca tesniaca páska z polyetylénovej peny so štruktúrou uzavretých pórov, určená na utesnenie priestoru medzi hydroizoláciou strechy a kontralatou. Používa sa pod kontralaty z dôvodov zabezpečenia membrán v miestach prebitia klincami a sponkami, taktiež niveluje nerovnosti kontralát. Použiteľná na hladkých aj štruktúrovaných plochách. Povrch je nutné pred použitím zbaviť nečistôt vo forme prachu a mastnoty. Vyznačuje sa vysokou lepivosťou, UV stabilitou a zvýšenou odolnosťou voči starnutiu.,Samolepiaca tesniaca páska z polyetylénovej peny so štruktúrou uzavretých pórov, určená na utesnenie priestoru medzi hydroizoláciou strechy a kontralatou. Používa sa pod kontralaty z dôvodov zabezpečenia membrán v miestach prebitia klincami a sponkami, taktiež niveluje nerovnosti kontralát. Použiteľná na hladkých aj štruktúrovaných plochách. Povrch je nutné pred použitím zbaviť nečistôt vo forme prachu a mastnoty. Vyznačuje sa vysokou lepivosťou, UV stabilitou a zvýšenou odolnosťou voči starnutiu.

Produkt AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m patrí do skupiny produktov Lepiaca páska, patrí značke FAKRO, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lepiace pásky, patrí značke FAKRO, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

Produkt AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m je možné nájsť medzi produktmi v skupine Samolepiace pásky, vyrába ho značka FAKRO, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m - parametre produktu

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m - história ceny a dostupnosti

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m - ďalšie zaujímavé produkty

AlfaPUR Páska pod kontralaty 40 mm x 30 m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?