AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m - popis produktu

Jednostranná lepiaca páska armovaná polyesterovým vláknom určená na lepenie a opravu polypropylénových a polyetylénových fólií a ich spájanie s ďalšími produktmi na báze umelých vlákien. Ideálne sa hodí na lepenie a opravy poškodených strešných membrán, strešných a paroizolačných fólií. Použiteľná na hladkých aj štruktúrovaných plochách. Povrch je nutné pred použitím zbaviť nečistôt vo forme prachu a mastnoty. Vyznačuje sa vysokou lepivosťou, UV stabilitou a zvýšenou odolnosťou voči starnutiu.,Jednostranná lepiaca páska armovaná polyesterovým vláknom určená na lepenie a opravu polypropylénových a polyetylénových fólií a ich spájanie s ďalšími produktmi na báze umelých vlákien. Ideálne sa hodí na lepenie a opravy poškodených strešných membrán, strešných a paroizolačných fólií. Použiteľná na hladkých aj štruktúrovaných plochách. Povrch je nutné pred použitím zbaviť nečistôt vo forme prachu a mastnoty. Vyznačuje sa vysokou lepivosťou, UV stabilitou a zvýšenou odolnosťou voči starnutiu.

Tento produkt nájdete v skupine Lepiace pásky, patrí značke FAKRO, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

Produkt AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m patrí do skupiny produktov Lepiaca páska, patrí značke FAKRO, nájdete ho v e-shope Baustore.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Jednostranné lepiace pásky, vyrába ho značka FAKRO v ponuke e-shopu Baustore.sk.

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m - parametre produktu

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m - história ceny a dostupnosti

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m - ďalšie zaujímavé produkty

AlfaFIX Páska PES 50 mm x 25 m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?