ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá - popis produktu

Navrhnutý ako ideálny dres pre vysoké teploty alebo dlhé stúpania, kde jeho extrémna ľahkosť a priedušnosť pomáhajú rýchlo dosiahnuť vysokú úroveň ventilácie a schnutia. Vysokú ventilácia je zabezpečená sieťovanými materiálom „Wide weave“, použitému na prednej aj zadnej časti odevu. Vložka v hornej časti chrbta podporuje správny priechod vzduchu cez zadnú časť odevu, keď je cyklista v nízkej a tlačiacej polohe. STRIH: zúžený, BENEFIT: regulácia vlhkosti, silikónové ukončenia, UV ochrana, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, ľahké, komfortné, ergnonomické, aerodynamické, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, reflexné prvky, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: Bonded Technology, Body Mapping, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka ALÉ, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je modrá, žltá a je určený male.

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá - parametre produktu

Farbažltá/modrá
Veľkosťžltá/modrá
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaALÉ
VeľkosťM
Farbamodrá, žltá
Určeniemale

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá - história ceny a dostupnosti

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá - ďalšie zaujímavé produkty

ALÉ Cyklistický dres s krátkym rukávom - STARS - žltá/modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?