Alcon Systane Ultra 10 ml #2862669

Alcon Systane Ultra 10 ml #2862669

Alcon Systane Ultra 10 ml #2862669

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Alcon Systane Ultra 10 ml - popis produktu

Popis a určenie

Zdravotnícka pomôcka. Zvlhčujúce očné kvapky sú určené na dočasnú úľavu od pálenia a podráždenia spôsobeného suchosťou očí. Môžu byť použité na každodenné zvlhčenie a lubrikáciu pri dlhodobom i jednorazovom používaní silikón-hydrogélových a mäkkých (hydrofilných) kontaktných šošoviek. Zvlhčujúce očné kvapky:

  • zvlhčujú vaše kontaktné šošovky,
  • znižujú nepríjemný pocit pri nosení kontaktných šošoviek
  • pomáhajú odstrániť nežiaduce čiastočky, ktoré môžu spôsobiť podráždenie a/alebo nepríjemný pocit.

 

Použitie

Kvapky je možné používať podľa potreby počas celého dňa k úľave od príznakov suchého oka. V prípade, že sa počas nosenia kontaktných šošoviek vyskytne drobné podráždenie, nepríjemný pocit alebo zahmlenie, kvapnú sa 1 alebo 2 kvapky do oka a 2 až 3 krát sa žmurkne. Kvapky môžu byť tiež použité pred a v priebehu nosenia kontaktných šošoviek. Pred použitím dobre pretrepať.

Upozornenie: Nepoužívajte, ak je obal otvorený alebo poškodený. Aby ste zabránili kontaminácii, špičkou kvapkadla fľašky sa nikdy nedotýkajte žiadneho povrchu. Flašku uchovávajte uzatvorernú, ak sa nepoužíva.

Produkt Alcon Systane Ultra 10 ml #2862669 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné kvapky, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Alcon Systane Ultra 10 ml - parametre produktu

KategóriaOčné kvapky
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

Alcon Systane Ultra 10 ml - história ceny a dostupnosti

Alcon Systane Ultra 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Alcon Systane Ultra 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?