Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 - popis produktu

Čo robí Orava VY-235 nevyhnutným pomocníkom pre každú domácnosť? Bezdrôtový komfort: Vďaka integrovanému nabíjaciemu li-ion akumulátoru môžete vysávač používať kdekoľvek – či už vo vašom domove, na záhrade alebo na chate, kde nie je prístup k elektrickej energii. Zabudnite na obťažujúce elektrické káble a užite si slobodu pohybu. Vysoká efektivita: S príkonom 120 W a sacím výkonom 25 W sa Orava VY-235 rýchlo a ľahko postará o všetok popol. Navyše vysoko účinný, umývateľný HEPA filter zaistí, že do vášho priestoru sa nevráti žiadny prach. Praktický dizajn: S 12 litrovým zásobníkom poskytuje dostatočnú kapacitu pre väčšie upratovanie bez toho, aby ste museli vysávač neustále vyprázdňovať. Ergonomická rukoväť zaisťuje pohodlné prenášanie vysávača kamkoľvek potrebujete. Tichá prevádzka: Hlučnosť maximálne 75 dB zaisťuje, že vaše upratovacie práce nebudú rušiť domácu pohodu. Prečo zvoliť akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235? V dnešnej dobe, keď každý moment pohody a čistoty domova je na vážkach, prináša Orava VY-235 nenahraditeľnú pomoc. Vďaka jeho mobilnosti, výkonu a užívateľskému komfortu sa stáva nevyhnutným nástrojom pre každého, kto si cení čistotu a pohodlie. A navyše, iba u nás za najnižšiu cenu na trhu s okamžitým odoslaním. Nenechajte si ujsť príležitosť vyskúšať akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 a užite si novú úroveň čistoty a pohodlia vo vašej domácnosti. Technické špecifikácie na záver 12 litrový zásobník Vysoko účinný, umývateľný HEPA filter Rukoväť na pohodlné prenášanie vysávača Nabíjací li-ion akumulátor Batéria: Li-ion 18 V (2000 mAh) Príkon: 120 W Sací výkon: 25 W HEPA filter: áno, umývateľný Max. hlučnosť: 75 dB Hmotnosť: 3 kg Rozmery: 29x31x29

Produkt Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 patrí do skupiny produktov Vysávače na popol, patrí značke Orava, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 - parametre produktu

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 - história ceny a dostupnosti

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 - ďalšie zaujímavé produkty

Akumulátorový vysávač na popol Orava VY-235 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?