Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka #8482488

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka #8482488

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka #8482488

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka - popis produktu

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka Aktívna pleťová voda určená na špeciálnu starostlivosť o mastnú a problematickú pleť s vyrážkami na tvári, chrbte a krku. Jej jedinečné zloženie účinne lieči mastnotu a zabraňuje vzniku upchatých pórov a vyrážok na pokožke. Je vhodná na každodenné použitie a neovplyvňuje fotosenzitivitu pokožky. Upokojuje podráždenie po holení a zabraňuje zarastaniu chĺpkov po epilácii. Aktívne látky: PASC – neantibiotický komplex so širokou škálou aplikácií, niacínamid/vitamín B3 – pomáha udržiavať zdravú pokožku, priaznivo pôsobí pri rôznych kožných infekciách a zlepšuje krvný obeh, kvetinová voda Rosa Damascena – organická tonizujúca a hydratačná ružová voda z jednej z najcennejších voňavých ruží, glycerín – zmäkčuje, zvlhčuje a zvyšuje elasticitu pokožky, chráni ju pred vysúšaním a zvyšuje jej ochrannú funkciu. Prvé výsledky pri správnom používaní sú viditeľné do 7 dní. Priaznivé účinky: účinne lieči vyrážky, zabraňuje vzniku nových vyrážok a upchatých pórov, odstraňuje mastnotu, upokojuje podráždenie po holení, redukuje zarastajúce chĺpky po epilácii, nespôsobuje fotosenzitivitu. Použitie Pleťovú vodu nanášajte dobre namočeným vatovým tampónom dvakrát denne na vopred umytú pokožku v postihnutej oblasti. Aplikuje sa až do upokojenia pokožky a úplného odstránenia vyrážok. Pri jednotlivých vyrážkach sa pleťová voda nanáša vatovým tampónom 2-3x denne len na postihnuté miesto. Ak používate hydratačný krém alebo make-up, po nanesení aktívnej vody počkajte aspoň 10-15 minút. Aby sa predišlo zarastaniu chĺpkov, voda sa aplikuje ihneď po holení na epilovanú oblasť a postup sa opakuje o niekoľko hodín neskôr, ako aj v priebehu niekoľkých nasledujúcich dní. Upozornenie Po použití si vždy umyte ruky vodou.

Produkt Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka #8482488 patrí do skupiny produktov Pleťová voda, patrí značke BioTrade, nájdete ho v e-shope Bioruza.sk.

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka - parametre produktu

KategóriaPleťová voda
ZnačkaBioTrade
E-shopBioruza.sk

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka - história ceny a dostupnosti

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka - ďalšie zaujímavé produkty

Aktívna pleťová voda pre mastnú a problematickú pleť Acnaut Biotrade 10ml vzorka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?