Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška - popis produktu

Akčný set základných joga pomôcok za zvýhodnenú cenu.Podložka na cvičenie MASTER Yoga s korkovým povrchom je jednoduchým, ale veľmi efektívnym doplnkom nielen pre aerobic a jógu, ale aj pre ostatné druhy cvičení. Podložka spája hneď niekoľko dôležitých vlastnosti, vďaka ktorým sa stala vyhľadávaným doplnkom, ktorý spríjemňuje cvičenie. Technické dáta: mäkký protišmykový povrch odolný proti vlhkosti a potu vrchná strana s korkovým povrchom vhodná do gymnastických sál a posilňovní perfektné tlmenie nárazov a hluku výborne tepelné izolačné vlastnosti materiál: PVC - zdravotne nezávadný rozmery: 183 x 61 cm hrúbka podložky: 4 mm Korková jóga kocka MASTER Yoga Block je praktická pomôcka pre cvičenie jógy. Používa sa predovšetkým na preťahovanie horných a dolných končatín a chrbta, pomáha dosiahnuť obtiažnych polôh. Kocka je vyrobená z príjemného korkového materiálu, je pevná a zároveň hrejivá na dotyk. Technické dáta: pevná cvičebná pomôcka materiál: korok príjemný povrch rozmery: 23 x 15 x 7,5 cm hmotnosť 0,70 kg Taška na jógamatku MASTER Yoga Bag je výborným doplnkom ku všetkým podložkám na jógu a cvičení. Elegenatné prevedenie s popruhom cez rameno umožní nosiť podložku v zmotanom stave. Taška je vyrobená z príjemného a odolného materiálu, okrem hlavného vrecka na zmotanú podložku (karimatku) ponúkne tiež vnútorné vrecko na drobnosti poistenú zipsom. Technické dáta: taška pre podložku na cvičenie popruh cez rameno, vnútorné vrecko na drobnosti perfektné na prenášanie jógamatiek, podložiek na cvičenie a karimatiek vrecko na karimatku, menšie vrecko a vrecko na drobnosti so zipsom materiál: bavlna rozmery: 90 x 15 cm (výška x priemer) šírka popruhu: 5 cm

Produkt Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky na cvičenie, nájdete ho v e-shope MasterSport.sk.

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška - parametre produktu

hmotnosť0.80 kg
KategóriaTašky, Podložky, Podložky na cvičenie
E-shopMasterSport.sk

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška - história ceny a dostupnosti

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška - ďalšie zaujímavé produkty

Akčný jóga set - podložka na jógu + blok + taška - ako nakúpiť najvýhodnejšie?