AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny #5064480

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny #5064480

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny #5064480

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny - popis produktu

Držiak na mobil AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny:Stojanček preiPhone a Apple WatchUdržujte na svojom stole poriadok, aj keď práve potrebujete nabíjať svoje zariadenia. S týmto vám pomôže stojanček AhaStyle. Stojan je určený pre Apple Watch Series 5, 4, 3, 2, 1 (44, 42, 40 a 38 mm). Čo sa týka mobilných telefónov, je kompatibilný s telefónmi s uhlopriečkou 4 – 8. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! PRE TELEFÓNY4 – 8URČENIESmartfóny/Apple WatchFARBAČiernaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Stojanček AhaStyle má otvory pre kábleStojanček AhaStyle je dômyselne vymyslený tak, aby sa káble nabíjačiek dali ľahko pretiahnuť pripravenými otvormi a tým si udržíte na svojom stole vždy poriadok bez zamotaných káblov. Protišmykový povrchStojanček AhaStyle je zospodu vybavený protišmykovými plôškami, tak zostane vždy pevne stáť na svojom mieste. Priestor pre hodinky aj telefón je ošetrený mäkkým materiálom, aby nenastalo poškriabanie zariadenia. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnostistojančeka AhaStyleStojanček AhaStyle je určený pre mobilné telefóny a Apple WatchJe kompatibilný s Apple Watch Series 5, 4, 3, 2, 1 (44, 42, 40 a 38 mm)Pojme mobilné telefóny s uhlopriečkou 4 – 8Má dômyselne riešený priestor na vedenie káblovProtišmykové podložky udržia stojanček na svojom miesteDotykové plôšky sú ošetrené proti poškriabaniu zariadenia

Produkt AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny #5064480 patrí do skupiny produktov Mobilné telefóny, vyrába ho značka AhaStyle, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Držiaky na mobil, patrí pod značku AhaStyle, v ponuke predajcu Alza.sk.

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny - parametre produktu

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny - história ceny a dostupnosti

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny - ďalšie zaujímavé produkty

AhaStyle stojan pre mobilné telefóny a hodinky 2 in 1 čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?