AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna #2747664

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna #2747664

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna #2747664

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna - popis produktu

Majstrovské dielo je dokončené. Oslávte legendárne víťazstvo spoločne s touto špeciálnou edíciou víťazného dresu Masterpiece. Vďaka regular fit strihu je tento veľmi pohodlný cyklistický dres oslavou a poctou legendárneho víťazstva tímu Jumbo-Visma. Ukážte svoju podporu tímu štýlovo nosením tohto dresu! -Tento cyklistický dres je vyrobený z polyesteru Summerit; priedušnej tkaniny, ktorá rýchlo schne. -Rukávy z lycry sú zakončené laserom a priliehajú ako druhá koža. -Silikónové lemy na rukávoch sa postarajú o to, aby počas jazdy zostali na svojom mieste. -Tento dres je vybavený zipsom YKK po celej dĺžke, takže ho môžete otvoriť podľa svojich želaní na požadované množstvo ventilácie počas jazdy. -S uzáverom camlock na zipse, ktorý zaisťuje, že zostane vždy na svojom mieste. -Tri praktické vrecká na chrbte zabezpečujú dostatok úložného priestoru na občerstvenie, náhradné diely a náhradné oblečenie počas jazdy. -Jediný dres tímu Jumbo-Visma na oslavu víťazstva, ktorý je dostatočným dôvodom na to, aby ste sa cítili rýchlejší zakaždým, keď si ho oblečiete! STRIH: zúžený, BENEFIT: silikónové ukončenia, VLASTNOSTI: rýchloschnúce, ZAPÍNANIE: YKK® zips, zips po celej dĺžke, CamLock, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PRO TÍMY: JUMBO VISMA, TOUR DE FRANCE, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: Polyester, Lycra, POHLAVIE: pánske

Produkt AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna #2747664 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka AGU, je vyrobený vo veľkosti M, S, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy
ZnačkaAGU
VeľkosťM, S
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna - história ceny a dostupnosti

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

AGU Cyklistický dres s krátkym rukávom - JUMBO-VISMA 2022 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?