ADVANCE Dermavit 60 kapsúl

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl - popis produktu

Dermavit je nutrikozmetický prípravok pre starostlivosť o pleť. Prírodné látky kolagén, kyselina hyalurónová, koenzým Q10, metionín, Aloe vera, rakytník a ďalšie podporujú maximálny synergický efekt. Dermavit je bohatým zdrojom rastlinných extraktov, vitamínov a ďalších prírodných látok.

  • Aloe vera, rakytník, niacín a zinok prispievajú k udržaniu normálneho stavu pokožky a pomáhajú tak udržiavať pleť zdravú a prirodzene krásnu.
  • Vitamíny C, E a zinok sú antioxidanty a pomáhajú chrániť bunky pokožky pred negatívnym pôsobením voľných radikálov.
  • Vitamín C prispieva k normálnej tvorbe kolagénu pre normálnu funkciu kože.
  • Komplexná starostlivosť o zdravie a krásu vašej pleti.

Použitie: Výživový doplnok sa odporúča užívať v dávke 1-2 kapsuly denne. Kapsula sa užije vcelku najlepšie po jedle a zapije sa dostatočným množstvom tekutiny. Vhodné aj na dlhodobé užívanie.

Upozornenie: Výživový doplnok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Uchovávať mimo dosahu detí. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl - parametre produktu

KategóriaKolagén

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl - história ceny a dostupnosti

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

ADVANCE Dermavit 60 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?