Adults Dophilus 60 kapsúl

Adults Dophilus 60 kapsúl

Adults Dophilus 60 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Adults Dophilus 60 kapsúl - popis produktu

Neduhy dnešného moderného života  ako sú stres a nezdravé stravovanie negatívne vplývajú na naše trávenie  a celkové zdravie. Zlé trávenie a nafúknuté brucho sú jasnými signálmi, že telu chýbajú ochranné prospešné baktérie. Adults Dophilus  zabezpečuje dospelému človeku optimálny počet prospešných baktérií.

Kedy určite užiť probiotikum

  • Pri tráviacich problémoch (nafukovanie, hnačka, zápcha)
  • Pri potravinových alergiách
  • Pri nezdravom spôsobe stravovania
  • Pri liečbe Helicobacter pylori
  • Pri zvýšenom cholesterole
Ako sa užíva Adults Dophilus

Prípravok sa obvykle užíva v dávke 1-3 kapsuly denne. Kapsuly sa užívajú vždy po jedle, vcelku a zapíjajú sa dostatočným množstvom tekutiny. Odporúčané je dlhodobé užívanie životaschopných baktérií.

Pri antibiotickej liečbe je potrebné dodržať 2 až 4 hodinový odstup pred alebo po užití antibiotika. Pri prevencii voči cestovateľským hnačkám sa odporúča užívať týždeň pred cestou a pokračovať v užívaní aspoň po dobu 14 dní po návrate.

Upozornenia

Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Skladovať mimo dosahu detí. Uchovať v chlade od 2 do 8°C.

Adults Dophilus 60 kapsúl - parametre produktu

Adults Dophilus 60 kapsúl - história ceny a dostupnosti

Adults Dophilus 60 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

Adults Dophilus 60 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?