ACTIV Arganový olej 50ml

ACTIV Arganový olej 50ml

ACTIV Arganový olej 50ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ACTIV Arganový olej 50ml - popis produktu

Arganový olejStarostlivosť o pleťArganový olej je luxusný pleťový olej ktorý má príjemnú arómu a ľahku textúru. Obsahuje množstvo účinných látok, ktoré ošetrujú a zvláčňuju pokožku.Pleťový olejArganový olej ľahko prenika do pokožky, hydratuje ju a podporuje tvorbu prirodzených lipidov na ochranu kožnej bariéry. Arganový olej má ľahku štruktúru preto sa dá použiť na všetky druhy pleti a proužíva sa aj na starostlivosť o vlasy. Bio arganový olej má aktívne zložky:Vitamín E (tokoferoly)PlyfenolyNenasýtené a nasýtené mastné kyselinyKoenzým Q10MelatonínSkvalénFytosteroly Zloženie:100% Bio argánový olej za studena lisovaný - krajina pôvodu Maroco Dávkovanie: Aplikácia priamo na pokožku alebo do vlasov Balenie: 50ml Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Produkt ACTIV Arganový olej 50ml patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke Activstar, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové oleje od značky Activstar, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

ACTIV Arganový olej 50ml - parametre produktu

ACTIV Arganový olej 50ml - história ceny a dostupnosti

ACTIV Arganový olej 50ml - ďalšie zaujímavé produkty

ACTIV Arganový olej 50ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?