ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 45,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - popis produktu

Čítačka kariet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad:Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Čítačka kariet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with PinpadČítačka kariet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad je ideálnym nástrojom na používanie bezkontaktných technológií – najčastejšie sa používajú napríklad pri prihlasovaní do internetového bankovníctva, e-Government, e-Healthcare, elektronickej peňaženky a pod. Vďaka malým rozmerom a pripojeniu pomocou USB portu čítačku kariet ACS APG8201-B2 ľahko a rýchlo pripojíte k vášmu počítaču alebo notebooku prakticky kdekoľvek.Disponuje číselnou klávesnicou a LCD displejom. Vďaka funkcii Secure PIN Entry (SPE) chráni každý PIN kód pred útokmi – ako sú vírusy alebo sniffery USB. Používajte svoje karty na internete bezpečne.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!RozhranieUSB 2.0Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kompatibilitakarty ISO 7816 triedy ANie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Rozmery (D × Š × V)95 × 60 × 13 mmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kľúčové vlastnosti čítačky kariet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with PinpadPraktická čítačka v kompaktnom dizajneDisponuje rozhraním USB 2.0 Full SpeedPodporuje karty ISO 7816 triedy AFunkcia Secure PIN Entry (SPE)Podpora CCID, PC/SCČíselná klávesnica a LCD displejKompatibilná s Windows, Linux, MAC OS, AndroidPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!Pridať kolotočNa nákup budete potrebovať

Produkt ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čítačky kariet, patrí pod značku Advanced Card Systems Ltd., v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čítačky čipových kariet, vyrába ho značka Advanced Card Systems Ltd. v ponuke e-shopu Alza.sk.

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - parametre produktu

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - história ceny a dostupnosti

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - ďalšie zaujímavé produkty

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - ako nakúpiť najvýhodnejšie?