ACRA Činka s cementovou náplňou

ACRA Činka s cementovou náplňou

ACRA Činka s cementovou náplňou

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ACRA Činka s cementovou náplňou - popis produktu

Kettlebell ACRA Činka s cementovou náplňou:Kettlebell Acra je pomôcka s ergonomicky tvarovaným držadlom, ktoré prispieva k bezpečnému uchopeniu na správnu polohu zápästia aj ramien. Je vhodná pre mužov aj ženy všetkých vekových aj výkonnostných kategórií. Využijete ju ako vo fitcentrách, tak v domácich podmienkach. Bude skvelým pomocníkom pri znižovaní tuku v tele, vybudovaní svalov, zvýšení sily aj vytrvalosti. Kettlebell Acra sa postará o zlepšenie vašej sily, dynamiky aj kondície. Svoje fyzické dispozície môžete vylepšovať pomocou drepov, zhybov, nadhodov (clean), tureckého vztyku (TGU), švihu, mŕtveho ťahu, tlaku (press) alebo trhu (snatch). Zásadné prednosti kettlebellu ACRA Činka s cementovou náplňou S kettlebellom bude posilňovanie hneď o niečo zaujímavejšie Kettlebell Acra nájde svoje miesto v domácnosti aj fitcentrách Môže sa pochváliť všestranným využitím aj kvalitným materiálom, akým je cement Pevný držiak je predpokladom na bezpečný úchop Výplň: cement

Produkt ACRA Činka s cementovou náplňou je možné nájsť medzi produktmi v skupine Závažia na cvičenie, patrí pod značku Acra, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

ACRA Činka s cementovou náplňou - parametre produktu

ACRA Činka s cementovou náplňou - história ceny a dostupnosti

ACRA Činka s cementovou náplňou - ďalšie zaujímavé produkty

ACRA Činka s cementovou náplňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?