AC-color Light krémpasta 30g

AC-color Light krémpasta 30g

AC-color Light krémpasta 30g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AC-color Light krémpasta 30g - popis produktu

Krycia farebne tónovaná krémpasta je určená na každodenné ošetrovanie aknóznej a citlivej pleti so sklonom k začervenaniu a vyrážkam. Rovnomerne a efektívne prekrýva nedokonalosti pleti, jemne vysušuje a nezaťažuje pokožku. Masťový základ umožňuje dlhodobé pôsobenie prípravku. Krémpasta je tónovaná železitými pigmentami a spĺňa vysoké kozmetické nároky.

Použitie AC-COLOR LIGHT KREMPASTY:

Prípravok sa nanáša v tenkej vrstve na umytú a čistú pleť 1- až 2-krát denne na postihnuté miesta. Krémpasta a krémpasta light od rovnakého výrobcu sú kompatibilné a je ich možné spolu miešať pre vytvorenie požadovaného farebného odtieňa.

Upozornenie AC-COLOR LIGHT KREMPASTAY:

Vhodná od 9 rokov. Na kožné použitie. Vyhnite sa oblasti očí. V prípade podráždenia alebo alergickej reakcie prestaňte výrobok používať. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Balenie: 30 g

Informácia od dodávateľa:

Krycia farebne tónovaná AC-color® light krémpasta je určená na každodenné ošetrovanie aknóznej a citlivej pleti so sklonom k začervenaniu a vyrážkam. Rovnomerne a efektívne prekrýva nedokonalosti pleti, jemne vysušuje a nezaťažuje pokožku. AC-color® light krémpasta obsahuje klotrimazol, ktorý pôsobí proti množeniu baktérií a kvasiniek. Masťový základ umožňuje dlhodobé pôsobenie prípravku. AC-color® light krémpasta je tónovaná železitými pigmentami a spĺňa vysoké kozmetické nároky.

Produkt AC-color Light krémpasta 30g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

AC-color Light krémpasta 30g - parametre produktu

AC-color Light krémpasta 30g - história ceny a dostupnosti

AC-color Light krémpasta 30g - ďalšie zaujímavé produkty

AC-color Light krémpasta 30g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?