AAKG Shock - 1000 ml

AAKG Shock - 1000 ml

AAKG Shock - 1000 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AAKG Shock - 1000 ml - popis produktu

AAKG Shock - 1000 ml

AAKG Shock dodáva 2280 mg čistého Arginínu Alfa Ketoglutarátu (AAKG) v každej dávke. AAKG Shock je obohatený o horčík. Horčík prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie; k zníženiu vyčerpania a únavy; k správnemu fungovaniu svalov a k normálnej syntéze bielkovín. AAKG Shock rovnako ako ostatné BioTech USA produkty; obsahuje bezpečné a staroslivo vybrané zložky.

Čo obsahuje AAKG Shock od BioTechUSA?

1 dávka: 9.5 ml I Počet dávok v balení: 105

Účinné látky

9.5 ml

RWS*(9.5 ml)

L-arginín alfa-ketoglutarát 2:1

2280 mg

**

- z toho L-arginín

1500 mg

**

Horčík

30.4 mg

8%

*Referenčná výživová hodnota. **RWS nie zostało ustalone.

Užívanie

Užívajte 1 dávku (9.5 ml = 3 čajové lyžičky) denne 20 minút pred tréningom. Pred použitím pretrepať! Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť!

UPOZORNENIE: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Nevhodné pre deti; tehotné a dojčiace ženy a osoby; ktoré trpia vysokým krvným tlakom. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu!

Zloženie

Príchuť čerešňa (cherry): voda; L-arginín alfa-ketoglutarát 24%;kyselina (kyselina citrónová); horečnaté soli kyseliny citrónovej; aróma; sladidlá (acesulfám K; sukralóza); konzervačné látky (benzoan sodný; kyselina sorbová); farbivá (azorubín1; brilantná modrá FCF).

Príchuť pomaranč (orange): voda; L-arginín alfa-ketoglutarát 24%; kyselina (kyselina citrónová); horečnaté soli kyseliny citrónovej; aróma; sladidlá (acesulfám K; sukralóza); konzervačné látky (benzoan sodný; kyselina sorbová); farbivá (tartrazín; pomarančovožltá S)1.

1Azorubín; tartrazín; pomarančovožltá S: môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.

SKLADOVANIE: Uchovávajte na suchom mieste pri teplote do 25°C mimo priameho slnečného žiarenia. Nezmrazujte!

AAKG Shock - 1000 ml - parametre produktu

KategóriaPumpy, Arginín

AAKG Shock - 1000 ml - história ceny a dostupnosti

AAKG Shock - 1000 ml - ďalšie zaujímavé produkty

AAKG Shock - 1000 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?