Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,90 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Hradecké delikatesy Bazalkové pesto s mandľami a píniami 100 g Tradičná príprava klasického pesta spočíva v rozdrvení a trení bazalkových listov v mramorovom mažiari drevenou paličkou. Tradične sa používa na ochutenie cestovín v kombinácii so trouhaným syrom typu parmezán, alebo na ochutenie polievok, prípadne k mäsu. Taktiež je výborné aj na hrianky, jednohubky, bruschetta, toasty aj do zeleninových polievok. Bazalka patrí medzi najobľúbenejšie bylinky stredomorskej kuchyne. Charakterizuje ju veľmi aromatická, korenené sladkastá vôňa. Pre svoju výraznú chuť si získala obľubu aj v našej kuchyni. A čo ešte? Ručne a šetrne vyrábané pesto z bazalky v Čechách, je bez chemických konzervantov, aróm, lepku a GMO. Zloženie: bazalka min. 29%, extra panenský olivový olej, slnečnicový olej, madlo min. 12%, pínie min. 6%, umeocet, citrónová 100% šťava. Bazalkové pesto je jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = udierať, mlátiť.
Produkt Hradecké delikatesy Bazalkové pesto s mandľami a píniami 100 g #1555263 je označený EAN kódom 8594175473186.
Kategória | Omáčky |
EAN | 8594175473186 |
Hradecké delikatesy Bazalkové pesto s mandľami a píniami 170 g | | Bazalkové pesto je jedna z najznámejších talianskych omáčok, pôvodom z oblasti Ligúria. Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = udierať, mlátiť. Tradičné príprava klasického pesta spočíva v rozdrvení a
Čo je to a čo s tým? | | Pesto zo sušených paradajok je variácia na tradičné bazalkové. Skvelé prepojenie slano - sladkej chuti je absolútne báječné a delikátne. Ideálne je na hrianky, jednohubky, bruschetty alebo k naplneniu toastov. V teplej kuchyni môže byť použité do
Hradecké delikatesy Pesto zo sušených paradajok San Marzano 100 g | | Ručne a šetrne vyrábané pesto zo sušených paradajok v Čechách, paradajky nie sú sirény, sú bez chemických konzervantov, aróm, lepku a GMO. | | Doba trvanlivosti je 12 mesiacov. Pred i po otvorení skladujte do teploty
Hradeckej delikatesy Cesnakové pesto s petržlenom 170g | | Cesnakovo petržlenové pesto je rozhodne pre milovníkov cesnaku. Chuť plocholistého petržlenu s cesnakom je výborná v kombinácii s mäsom, predovšetkým pri grilovaní. Len tak potrieť alebo na hrianku, bagetku, čerstvý chlieb
Hradecké delikatesy Pesto z medvedieho cesnaku 170 g | | Pesto z medvedieho cesnaku, ako už je uvedené v názve, obsahuje úžasnú bylinku medvedí cesnak. Medvede si túto bylinku obľúbili po zimnom spánku, aby prečistili zažívací trakt a získali silu do nasledujúcich dní. Táto jarná
Hradecké delikatesy Pesto z pistácií s chilli 100 g | | Ručne a šetrne vyrábané pistáciové pesto v Čechách, je bez chemických konzervantov, aróm, lepku, laktózy a GMO. | | Doba trvanlivosti je 6 mesiacov. Pred i po otvorení skladujte do teploty 8 ° C mimo priame slnko a do 14 dní
Hradecké delikatesy Cibuľové čatní 190 g | | Je to zlúčenie sladko-kyslej a pikantné chuti. Nedajte sa zmiasť neobvyklosťou suroviny je to výnimočne dobrá a delikátna kombinácia ostrej a osviežujúcej chuti. V krajinách s vyspelou gastronómiou ju môžete nájsť napríklad v podobe
Hradecké delikatesy Sušené paradajky v olivovom oleji 160 g | | Naše sušené a ručne spracované paradajky sú ideálne pre milovníkov intenzívnej chuti paradajok a všeobecne kvalitných surovín do svojej kuchyne. Lahodné, nesolené a prevoňané bylinkami sú naložené v kvalitnom
Aris Bazalkové pesto s paradajkami 130 g | | Chutí studená omáčka, ktorá je výborná s čerstvo uvarenými cestovinami. Rovnako dobre s ňou ale chutí aj ryža alebo napríklad cous-cous. Pesto je vynikajúci aj ako snack, napr. Namazané v ľahkej vrstve na bagetu či toast. Omáčka je
Aris Bazalkové pesto alla Genovese 130 g | | Bazalkové pesto na váš stôl, výborné s cestovinami alebo na hrianky. | | | Studená omáčka neemulgovaná, pasterizovaná. Tradične talianska omáčka podľa pôvodnej janovskej receptúry: z bazalky, kešu orieškov, syra Grana Padano, olivového