Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Múka Nominal Celozrnná špaldová múka jemne mletá 1000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Celozrnná špaldová múka NominalJemne mletá, 1 000 gCelozrnná špaldová múka Nominal je základnou surovinou rôznych ciest určených na pečenie. Má jemnú orieškovú chuť a vyšší obsah vlákniny ako pri bežnej pšeničnej múke, a to 9 g v 100 g zmesi. Značka Nominal priamo pšenicu špaldu pestuje a má aj vlastnú lúpareň.Kľúčové vlastnosti celozrnnej špaldovej múky Nominal jemne mletejCelozrnná špaldová múka NominalZákladná surovina ciest na pečenieNominal špaldu pestuje a má vlastnú lúpareňS jemnou orieškovou chuťouObsahuje 9 g vlákniny v 100 gBalenie ukrýva 1 000 g múkyZloženie100 % celozrnná pšenica špalda. ALERGÉNY: lepok.Výživové údajeEnergetická hodnota: 1 445 kJ/342 kcalTuky: 2,2 g– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 gSacharidy: 62 g– z toho cukry: 2,3 gVláknina: 9 gBielkoviny: 14 gSoľ: < 0,01 gPodmienky skladovaniaSkladujte v suchu pri relatívnej vlhkosti do 75 % a teplote do 30 °C, vždy uzavreté.Pôvod a výrobcaPôvod: Česká republikaVýrobca: NOMINAL CZ OBCHODNÍ s.r.o.Vídeň 6594 01 Velké Meziříčí
Nominal Špaldová múka celozrnná jemne mletá 1000 g
Víte, akoé minerály obsahuje špaldová múka?Obsahuje železo, fosfor, vápník, horčík, draslík, zinok, selén, mangán, meď, sodík. Všetky tieto minerály sú pre naše telo veľmi prospe&scaroné.
Špaldová múka je výborná do koláčových ciest, ale aj do poléviek, kaší alebo na bežé zahuštení omáčiek. Chlébs prídavkom špaldové múky má výraznú chlebovú vôňu, velký objem, popraskanú kôrku a ľahko orechovú chuť.
Zloženýí: Pšenica špalda
Skladování : Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívneí vlhkosti vzduchu do 75 %.
Zaradenýí: Mlýnský obilný výrobok - špaldová múka.
Výživové údaje na 100g: Energia 1445kJ/342kcal, Tuky 2,2 g (z toho nasýtené mäsové kyseliny 0,3g), Sacharidy 62g (z toho cukry 2,3 ;lkoviny 14 g, Vláknina 9 g, SoľTento produkt nájdete v skupine Zmesi na pečenie, patrí pod značku Nominal, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Grizly.sk, Alza.sk, CountryLife.sk.
Produkt Múka špaldová celozrnná jemne mletá 1 kg NOMINAL popisuje EAN kód 8594010190872.
Kategória | Potraviny, Strúhanka, Krupica, Zmesi na pečenie, Otruby |
Značka | Nominal |
E-shop | MojaLekáreň.sk, Grizly.sk, Alza.sk, CountryLife.sk |
EAN | 8594010190872 |
Múka Nominal Celozrnná špaldová múka jemne mletá 1000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Celozrnná špaldová múka NominalJemne mletá, 1 000 gCelozrnná špaldová múka Nominal je základnou surovinou rôznych ciest určených na pečenie. Má jemnú orieškovú chuť a
Bio špaldová múka celozrnná polohrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Bio špaldová múka celozrnná hladká zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
GRIZLY Špaldová múka celozrnná 2000 g | | | Administratívne zaradenie: Mlynské obilné výrobky - múka | Zloženie: Špalda jemne mletá 100% | Krajina pôvodu: ČR | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP
Bio špaldová múka celozrnná hrubá zachováva všetky cenné zložky typické pre špaldovú pšenicu. Je to múka s vysokým obsahom bielkovín. Zvýrazňuje jemnú orieškovú chuť špaldy. Je vhodná na pečenie chleba, koláčov na prípravu halušiek alebo zahustenie
Múka Nominal BLP Nomix bezlepková múka 1000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Nominal BLP NomixBezlepková múka, 1 000 gBezlepková múka Nominal BLP Nomix je základná surovina na pečenie pre celiatikov a osoby držiace bezlepkovú diétu. Aj napriek tomu, že neobsahuje
Pšenica špalda je jednou z najstarších kultúrnych plodín. Pevný dvojitý obal pliev (vyžaduje dodatočné lúpanie po zbere) jedinečne chráni pred kontamináciou. | | Zloženie: 100% zomleté zrno pšenice špaldy. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1412 kJ / 334
Bezlepková múka univerzálne použiteľná pre pečenie chleba a drobného pečiva, na prípravu najrôznejších zákuskov, buchiet, koláčov a báboviek | | Bezlepková mouka Michalík II. je vyrobena z kukuřičného škrobu a sójové mouky. | | Obsah: 1 kg | | Zloženie: Kukuřičný škrob,
Múka GRIZLY Pohánková múka hladká celozrnná 1 000 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Pohanková hladká celozrnná mouka GRIZLY1000 g
Jemnozrnná pšeničná múka špeciálnej kvality určená na pečenie pizze. Celozrnná múka a produkty z nej obsahujú omnoho viac vlákniny, vitamínov, minerálnych látok i stopových prvkov v porovnaní s múkou bielou. V celozrnných múkach sa zachovávajú všetky dôležité látky,
Múka Nominal BLP Zmes na rustikálny chlieb 500 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Zmes na chlieb Nominal BLPRustikálny, 500 gZmes na chlieb už obsahuje všetky suché potraviny na výrobu rustikálneho chleba. Stačí pridať vodu, olej a droždie, spracovať, nechať
Maková múka nie je to isté ako mletý mak. V porovnaní s mletým makom má múka asi o 30% vyššie nutričné hodnoty. Pri múke sa pomocou lisovania za studena odstráni z maku olej a až následne sa mak zbavený oleja zomelie na jemnú múku. Oproti mletému maku sa múka dá bezpečne
Chlebová zmes, bezlepková múka celozrnná. Vyvážená zmes vybraných prísad s nízkym obsahom cukru, obsahuje pohánkovú múku, ryžové otruby, tapiokový škrob, kukuričný škrob a vlákninu psyllium. | | Ideálne na prípravu chleba a iných celozrnných pečív s rustikálnym
Bio ražná múka sa už oddávna používala na pečenie chleba. Chlieb z ražnej celozrnnej múky má prirodzene dlhšiu trvanlivosť. | | Zloženie: 100% zomleté zrno bio raže. | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1605 kJ / 383 kcal | Tuky 2.7 g z toho nasýtené mastné
Bezlepková múka Nomix 500 g | | Bezlepková zmes NOMIX Pre zdravie ... je vhodná na prípravu kysnutých, trených aj krehkých ciest. Na našich stránkach nájdete inšpiratívne recepty na koláče, buchty, knedle, lievance, palacinky, krehká cesta i vianočné pečivo, ale tiež napríklad na
Zmes je bez obsahu mlieka, vajec, umelých farbív, arómy a konzervačných látok. Použitie tejto zmesi v mnohých receptúrach ponúka rozšírenie možností na zdravé a chutné stravovanie. | | | | Zloženie: Zemiakové vločky (34%), pšenová múka, kukuričná múka, kukuričný škrob,
Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou
GRIZLY Pohánková múka 500 g | | Administratívne zatriedenie. | Zloženie: 100% jemne mletá pohánka | Krajina pôvodu: Slovensko | Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste. | Balenie: Opätovne uzatvárateľný PP obal alebo vákuové balenie v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k
Antersdorfer BIO Kamutová múka celozrnná 1 kg Kamut je nešľachtená obilnina pôvodom z Egypta. Pečivo upečené z tejto múky má krásnu zlatistú farbu, takže by ste nikdy nepovedali, že je upečené z celozrnnej múky. Obsahuje o 20-40% viac bielkovín ako bežná pšenica, čo ocenia
Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou
GRIZLY Ovsená múka bezlepková 1000 g Vlastnosti a výhody: Celozrnná ovsená múka sa vyrába mletím ovsených vločiek, ktoré neboli zbavené vonkajších obalových vrstiev obilnín; a href='https://www.grizly.sk/grizly-ovesne-otruby-1000-g' target='_blank' rel='noopener
Najtelo Múka z pestreca mariánskeho 400 g Pestrec mariánsky zvolili v roku 2013 za liečivú rastlinu roka. Má charakteristickú výraznú vôňu aj chuť. Je výborný predovšetkým na detoxikáciu pečene a na posilnenie imunity. Je to bezlepkový prípravok. Odporúča sa preto pre ľudí
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%
Celozrnná múka je chuťovo výraznejšia , preto je spočiatku vhodné postupne pridávať k bielej múke, kým prejdete na celých 100%. Farba pečiva je prirodzene tmavšia, cesto je tuhšie. Výrobky z celozrnnej múky sú sýtejšie a trvanlivejšie ako z bežnej múky. | | Zloženie: 100%