Najnižšia cena za posledných 60 dní: 0,19 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Labeta Stužovač šľahačky 13 g Domáci je domáci ... a u šľahačky to platí dvojnásobne. Poctivá a lahodná šľahačka nesmie chýbať u žiadneho múčnika. Skvele s ňou však vykúzlite aj rýchly letný dezert v podobe ovocia so šľahačkou. Aby však šľahačka mala ideálnu konzistenciu, nezabudnite na stužovač šľahačky, vďaka ktorému bude tuhá, napriek tomu ale krásne nadýchaná Príprava: 250 ml vychladenej smotany na šľahanie čiastočne vyšľaháme, vsypeme obsah vrecka a došľaháme. Pre použitie do šľahačkovej fľaše stužovač v smotane rozmiešajte. Zloženie: Cukor, modifikovaný kukuričný škrob, protispekavá látka: fosforečnany vápenaté. Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste. Nepostrádateľný pomocník pri výrobe šľahačkových dezertov. Pripraví tuhú a nadýchanú šľahačku.
Labeta Stužovač šľahačky 13 g | | Domáci je domáci ... a u šľahačky to platí dvojnásobne. Poctivá a lahodná šľahačka nesmie chýbať u žiadneho múčnika. Skvele s ňou však vykúzlite aj rýchly letný dezert v podobe ovocia so šľahačkou. Aby však šľahačka mala ideálnu
Stužovač šľahačky marhuľová príchuť. Marhuľový stužovač šľahačky na výrobu jemných múčnikov. Pracovný postup ako tradične - 200g zmesi zmiešame s 200 ml vody a do tohto roztoku vmiešame ušľahanú nesladenú šľahačku - 1 liter.Zloženie: cukor, glukóza, želatína,
Stužovač šľahačky s prírodným arómou tvarohu v práškovej forme. Stužovač šľahačky s prírodným arómou kyslej smotany v práškovej forme. | | Spôsob použitia výrobku, dávkovanie: 250 g stužovača kyslej smotany zmiešať s 400 ml vody, postupne vmiešať 1000 g vyšľahanej
Prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s jogurtovou príchuťou. Stužovač šľahačky s jogurtovým základom - vynikajúce ľahké krémy na rolády, semifredda, torty, koláče. | Zloženie: cukor, želatína, jogurtový prášok (18 %), modifikované škroby, soľ, kyselina
Stužovač tvarohu Tvarmix, vhodný na tepelné spracovanie. Tento stužovač má neutrálnu chuť a používa sa na zahustenie studených, t. j. nepečených plniek, konkrétne šľahačky a tvarohu. | Táto zmes je vhodná aj na tepelné spracovanie. | Cena za 500 g
Prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s jogurtovou príchuťou. Stužovač šľahačiek s jogurtovým základom - výtečné ľahké krémy do rolád, semifred, tort.Zloženie: cukor, želatína, suš. jogurtový prášok (18%), modifik. škroby, soľ, kys. citrónová,
Stužovač šľahačky s prírodnou arómou tvarohu v práškovej forme. Stužovač šľahačky s prírodnou arómou tvarohu v práškovej forme.Spôsob použitia výrobku, dávkovanie: 250 g stužovača tvaroh zmiešať s 400 ml vody, postupne vmiešať 1000 g vyšľahanej šľahačky.Skladovacie
Prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s jogurtovou príchuťou. Šľahačka na zahustenie smotany s jogurtovým základom - vynikajúce ľahké krémy na rolády, semifreda, koláče. | Zloženie: cukor, želatína, jogurtový prášok (18 %), modifikované škroby, soľ, kyselina
Stužovač s kúskami ovocia All Natural. Čistá prášková zmes na ochutenie a zahustenie šľahačky/krému s kúskami lyofilizovaného ovocia. Vyvážená kombinácia pečených jabĺk a jemne korenenej škoricovej zmesi. | Zlepšené a úspornejšie dávkovanie. Stabilita na reze. Vhodné na
Stužovač šľahačky s príchuťou tiramisu, vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač šľahačky Zeesan je sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač ľahko kávovo-kakaovej chuti je vhodný na prípravu krémov do ľahkých piškótových ciest, ale
Stužovač šľahačky s príchuťou tiramisu s mascarpone. Milujete taliansky dezert Tiramisu? Ponúkame jednoduchú prípravu - stužovač nesladenej šľahačky Tiramisu. Pracovný postup je jednoduchý - 200 g zmesi zalejeme 200 ml vody a do tohto roztoku postupne vmiešame 1 liter ušľahanej
Malinový stužovač šľahačky či krémov. Sypká zmes na perfektné stuženie ušľahanej šľahačky - obsahuje kúsky mrazom sušeného ovocia, ktoré pri zaliatí studenou vodou mierne napučia.Nová receptúra počíta s týmto postupom:200 g sypkej zmesi zalejeme 200 g studenej vody,
Stužovač tvarohu Tvarmix. Stužovač tvarohu tvarmix je určený na prípravu štandardnej tvarohovej náplne do jemného pečiva. Umožňuje vysoký
Stužovač šľahačky Karina Karamel Karamelový stužovač do šľahačiek, maslových krémov alebo tvarohových tort zastudena. Jednoduché použitie s efektným výsledkom. Dodávané množstvo 1 kg,Zloženie: Cukor, glukóza, pálený cukor, modifikovaný zemiakový škrob (E1414),
Zeesan banán 0,5 kg - stužovač šľahačky s príchuťou banánu Zmes slúžiace k stabilizácii a ochutenie ľahkých šľahačkových krémov pre moderné cukrárske výrobky
Stužovač s príchuťou marhule (prírodná aróma) pre profesionálne použitie. Marhuľový stužovač šľahačky na výrobu jemných múčnikov.Hmotnosť: 2,5 kg
Prášková zmes stabilizujúca smotanu a šľahačku s prírodnou príchuťou, farbivami a kúskami ovocia. Jahodová vôňa, chuť, kúsky jahôd sušené mrazom - to je stužovač šľahačky v balení á 250g.Využijete do semifred, ako náplň do tort, či šľahačkové zdobenie povrchu
Prášková zmes stabilizujúca smotanu a šľahačku s prírodnou farbou, príchuťou a kúskami lesného ovocia. Zmes na výrobu šľahačkovej peny s kúskami lesných plodov.Zloženie: cukor, glukóza, želatína, lesná zmes - prášok (zodpovedá 10% ovocia), kyselina citrónová, prírodná
Stužovač s kúskami ovocia All Natural. Čistá prášková zmes na ochutenie a zahustenie šľahačky/krému s kúskami lyofilizovaného ovocia. | Vyvážená kombinácia pečeného jablka a jemne korenistej škoricovej zmesi. | Vylepšené a úspornejšie dávkovanie. Stabilita na reze. Pre
Prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s prírodnou arómou a kúskami ovocia. Pre milovníkov ľahkých šľahačkových dezertov zaraďujeme ďalší z kvalitných stužovačov s kúskami ovocia. Tentokrát sa jedná o
Karina Basic Milk je univerzálny sypká surovina určená na ochutenie a stuženie živočíšnej šľahačky, masla alebo margarínu. Táto zmes sa dá využiť aj v špeciálnych povrchových polevách. Všetky varianty majú lahodnú mliečnu chuť, ktorá sa dá využiť aj v duo kombinácii s
Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo
Stužovač šľahačky s tiramisu príchuťou, vhodný pre fixáciou našľahanej smotany. Sypký prípravok je vhodný pre fixáciu našľahanej smotany. Stužovač ľahko kávovo-kakaovej chuti je vhodný na prípravu krémov do ľahkého piškótového cesta, ale aj na čokoládové torty a
Prášková zmes na ochutenie a stuženie šľahačky s jogurtovou príchuťou. Stužovač šľahačiek s jogurtovým základom - výnimočné ľahké krémy do rolád, semifred, tort.Zloženie: cukor, želatína, suš. jogurtový prášok (18%), modifik. škroby, soľ, kys. citrónová,