Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom.
Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvetinky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky. Môžete nimi vybodkovať povrchy na tortách do rôznych tvarov. Na efektívne zdobenie je vhodné prestriedavať 2 - 3 druhy zdobiacich špičiek, ktorými docielite rôzne dekoratívne tvary o viac veľkostiach. Na jemné detaily a drobné zdobenie používajte drobné rezané špičky, ktorými docielite jemný krajkový efekt, môžete nimi aj písať a maľovať. Pre docielenie mohutného zdobenie, napríklad na cupcakes voľte širokej rezané špičky. Rezanými špičkami rôznych tvarov a veľkostí môžete vytvárať dekoratívne zdobenie kráľovskou glazúrou na perníkoch. Pre zdobenie chlebíčkov a ďalšie slané pokrmy môžete použiť rezanú trubičku s hviezdicovými tvarmi. Na farbenie krémov používajte sypké alebo gélové farby. Pracujte s vychladeným krémami aj špičkami.Špička zdobiaca hviezda - 6 cípov. Využijete ju na zdobenie tort a zákuskov krémom.
Produkt Cukrárska zdobiaca špička rezaná priemer 10 mm - 6 cípov - ORION má EAN kód 8592381118495.
Netto hmotnosť | 10 g |
Použití | nevhodné do mikrovlnnné trouby |
Distribuce | SK |
EAN | 8592381118495 |
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvetinky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky
Trezírovacia špička rezaná, 6 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom 6 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia cukrárska špička rezaná, 6 cípov, 8 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 6 mm. | Materiál: pocínový plech. Výška: 50 mm, priemer 28 - 6 mm. Osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná, 10 cípov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm. Celkom 10 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou. | |
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov je vhodné použiť klopené rezané
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov je vhodné použiť klopené rezané
Trezírovacia špička rezaná, osem zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 55 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná osemzubá. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 8 mm, celkom osem zubov. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 50 mm, priemer 28 - 8 mm.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Cukrárska zdobiaca rezaná špička navrhnutá na tvorbu krémových malých kvietkov | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špička rezaná, priemer. otvoru 6mm, 4 zúbky. Jedná sa o typ špičky s krížovým tvarom. Táto špička možno použiť do malého pripojovača
Cukrárska špička rezaná, pr. otvoru 11mm, 14 zúbkov. Spodný priemer 24 mm. Toto je špička so stredne jemným zúbkovaním. Priemer tejto špičky nemožno umiestniť ani do jedného pripojovača
Cukrárska špička oválna, priemer. 3mm 6 zúbkov - menšia, obdoba špičky ktorá je znázornená. Opäť aj túto, č. 73, možno použiť na malý pripojovač
Cukrárska špička rezaná, klopená v tvare kríža, priemer otvoru 6mm 4 zúbky. Priemer špičky možno použiť do malého pripojovača
Špička nerez zdobiaca 8 cípov jemná 1 ks Špička zdobiaca hviezda - 8 cípov jemná. Využijete ju na zdobenie tort a zákuskov krémom. | Materiál: nerez. Rozmery: pr. 8 mm, d. 5 cm
Hladká cukrárska zdobiaca špička s priemerom otvoru 8 mm. Cukrárska špička hladká, malá, priemer otvoru 8 mm. Táto špička je určená na pripojenie na malý pripojovač
Zdobiaca špička široká na muffinky a plnenie trubičiek. Špička s širokým otvorom je vhodná pre zdobenie zákuskov, tort a cupcakes, ale aj plnenie trubičiek, na zákusky alebo jednohubky. Na farbenie krémov používajte sypké alebo gélové farby. Pracujte s vychladeným krémami aj
Špička s tenkým vyrezávaným otvorom pre najdetailnejšie zdobenie zákuskov, tort a cupcakes. Špička s tenkým otvorom pre detailné zdobenie zákuskov, tort a cupcakes. Vďaka slabému priemeru je vhodná na písanie nápisov na poťahované i krémové torty. So špičkou môžete kresliť
Zdobiaca špička Open Star je cukrárska dekoratívna špička na tvorenie otvorenej hviezdy a mušle. Spodný priemer špičky je 17 mm, vrchný pr. 9 mm. Ide o špičku, ktorú je možné pripojiť do malého Wilton pripojovača. |
Cukrárska špeciálna zdobiaca špička určená k tvorbe trávy, zvieracej srsti alebo vlasov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch
Trezírovací špička řezaná šestizubá. Cukrářská profesionální řezaná (zoubkovaná) špička pr. otvoru 6 mm, materiál pocínovaný plech, výška 50 mm, průměr 28 - 6 mm, celkem šest zubů. | Po použití výrobek vymyjete ve vodě se saponátem a vytřete papírovou utěrkou
Cukrárska špička rezaná, klopená o priemerom otvoru 6mm, 3 zúbky. Hrubšie zdobenie - uverejnené foto znázorňuje typ zubov, v tomto prípade je prevedenie v tvaru písmena Y
Trezírovací špička řezaná pětizubá. Cukrářská profesionální řezaná (zoubkovaná) špička pr.otvoru 10 mm, materiál pocínovaný plech, výška 54 mm, průměr 28 - 10 mm. Celkem 5 zubů. | Po použití výrobek vymyjete ve vodě se saponátem a vytřete papírovou utěrkou